«Του κρατούσα το χέρι και του έλεγα...» - Η τελευταία συνομιλία της Λουκίλα Καρρέρ με τον Δάκη

Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Του κρατούσα το χέρι και του έλεγα...» - Η τελευταία συνομιλία της Λουκίλα Καρρέρ με τον Δάκη

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Δάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, καθώς έχασε την μάχη του με τον καρκίνο, αλλά και άλλα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια. Πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz θέλησαν να μιλήσουν και να εκφράσουν δημόσια την θλίψη και τα συναισθήματά τους για τον ίδιο και ένα από αυτά ήταν και η Λουκίλα Καρρέρ, η οποία ήταν και ο άνθρωπος που έκανε γνωστή την είδηση για τον θάνατό του.

Έτσι, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 30/5 και αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής ήταν ο παιδικός της έρωτας, αλλά η κανονική τους γνωριμία πολλά χρόνια μετά, οδήγησε σε μία πολύ δυνατή φιλία. Σχετικά με την δύσκολο περίοδο που αντιμετώπισε πολεμώντας με την ασθένεια αυτή, εξήγησε πως προσπαθούσε να του δίνει κίνητρο, ώστε να συνέχιζε να προσπαθεί και να ελπίζει πως όλα θα ήταν καλύτερα.

Οι δηλώσεις της Λουκίλα Καρρέρ για τον Δάκη

«Ο Δάκης ήταν ο παιδικός μου έρωτας στο σχολείο. Όταν ξεκίνησα ραδιόφωνο είχα την τύχη να τον γνωρίζω. Από τότε γίναμε κολλητοί. 34 χρόνια κάθε πρωί πίναμε τον καφέ μας μιλώντας στο τηλέφωνο 1-1,5 ώρα. Ήταν η ψυχή μου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Όταν αρρώστησε το 2018 και είπαν οι γιατροί ότι του δίνουν 3 μήνες ζωής, έγινα ο ψυχικός του γιατρός, του έδινα προοπτική με πράγματα που ήξερα ότι λαχταρά και αγαπάει.

Εκτός από τους γιατρούς που έκαναν το θαύμα τους και τον ίδιο που ήθελε να ζήσει, εγώ του έβαζα στόχους, του έδινα κίνητρο, να βλέπει μπροστά 3 μήνες, έξι μήνες, του έλεγα ότι θα πάμε για συναυλία. Ζήσαμε πολλά μαζί. Ήταν το χαμογελαστό και το αισιόδοξο παιδί. Δεν ήταν της ίντριγκας και του κουτσομπολιού».

«Κοιτούσα τα μηνύματα που έχουμε μαζί. Η τελευταία μας κουβέντα ήταν το Σάββατο, του κρατούσα το χέρι και του έλεγα ότι τον αγαπώ πολύ», κατέληξε.

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του καλλιτέχνη πριν φύγει από την ζωή

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Δάκη να εμφανίζεται τηλεοπτικά πριν επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του ήταν στην εκπομπή «Μουσικό Κουτί» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και την Ρένα Μόρφη. Μεταξύ άλλων, είχε μιλήσει για το πως δημιουργήθηκε το γνωστό σε όλους όνομα «Δάκης».

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως: «Το πραγματικό μου όνομα είναι Βρασίδας Χαραλαμπίδης. Από το Βρασιδάκης. Στη μητέρα μου δεν άρεσε καθόλου το Βρασίδας. Έτσι έμεινε το Δάκης. Όταν ήρθα εδώ και πήγα στην Minos για τον πρώτο μου δίσκο, μου λέει ο πατέρας ο Μίνως πως σε λένε; Λέω Δάκη. Το επώνυμο; Χαραλαμπίδης. Άσε μου λέει αν τραγουδούσες ρεμπέτικο είναι ότι πρέπει, κρατάμε το Δάκης»