«Καλό ταξίδι στο φως, ήταν ένας...» - Συντετριμμένη η Σάντρα Βουτσά στην κηδεία του Δάκη

Βαρύ το κλίμα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Καλό ταξίδι στο φως, ήταν ένας...» - Συντετριμμένη η Σάντρα Βουτσά στην κηδεία του Δάκη

Σε βαρύ κλίμα, τελέστηκε το πρωί της Τρίτης 31/5 η κηδεία του αγαπημένου τραγουδιστή Δάκη στο Κοιμητήριο της Γλυφάδας, και ανάμεσά τους πλήθος συγγενών, φίλων και συνεργατών του καλλιτέχνη ώστε να του πουν το τελευταίο αντίο.

Η Σάντρα Βουτσά, η οποία είχε ζήσει τον Δάκη από τότε που ήταν μικρή καθώς ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους φίλους της μητέρας της Έρρικας Μπρόγερ, ήταν εκεί, και φανερά συγκινημένη μίλησε για την απώλεια αυτή.

Τι ανέφερε η Σάντρα Βουτσά για τον χαμό του Δάκη

Η Σάντρα Βουτσά μίλησε για την ευγένεια του χαρακτήρα του και την καλοσύνη του εκλιπόντος τον οποίο η ίδια είχε λατρέψει από όταν ήταν παιδί, και μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θα τον θυμάται πάντα και θα τον αγαπάει όπου και αν βρίσκεται.

Συντετριμμένη η Σάντρα Βουτσά στην κηδεία του Δάκη

Τι είχε αναρτήσει όταν έμαθε για το θάνατό του

Τεράστια θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνική κόσμο η είδηση θανάτου του γνωστού και λατρεμένου από το κοινό τραγουδιστή, Δάκη ο οποίος έφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής (29/5) μετά από την "μάχη" που έδωσε με τον καρκίνο για να κρατηθεί στην ζωή.

Φίλοι και γνωστοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media θέλουν να πουν ένα τελευταίο "αντίο". Ανάμεσά τους είναι και η Σάντρα Βουτσά όπου παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Έτσι, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Δάκη, έσπευσε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου ο Δάκης (ο Δακούλης μου) ήταν μέλος της οικογένειάς μου....

Πέρα από καλλιτεχνικό μέλος στο τρίδυμο Αδελφές Μπρόγερ και Δάκης, ήταν κ κολλητός φίλος της μαμάς μου, από πάντα... Σήμερα τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή.... Ένας υπέροχος, γλυκός, χαριτωμένος, όμορφος, καλός, μοναδικός άνθρωπος κ ένας καλλιτέχνης με βελούδινη φωνή... Δακουλη μου, θα σε θυμάμαι πάντα... Κ θα έχεις πάντα μια θέση στην καρδιά μου.... Σ' αγαπω!».