''Πάγωσε'' η Δανάη Μπάρκα - Ποιά γνωστή ηθοποιός μπήκε απρόσκλητη στην εκπομπή της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
''Πάγωσε'' η Δανάη Μπάρκα - Ποιά γνωστή ηθοποιός μπήκε απρόσκλητη στην εκπομπή της

Μια έκπληξη περίμενε σήμερα 31/5 το πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» , καθώς την ώρα που ο Άρης Καβατζίκης προλόγιζε το θέμα του, εισέβαλε απροειδοποίητα η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη. Οι δύο παρουσιαστές φάνηκαν αρχικά αιφνιδιασμένοι ωστόσο στη συνέχεια όλα πήραν μια λογική εξήγηση.

Με αρκετά ανεβασμένη διάθεση και καλοκαιρινό λουκ η γνωστή ηθοποιός κατευθύνθηκε προς τους δύο παρουσιαστές. Η ηθοποιός τους τελευταίους μήνες φαίνεται πολύ ανανεωμένη αφού πριν λίγο δυσκολευτήκαμε να την γνωρίσουμε μετά από μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

Τι συνέβη με την Ευδοκία Ρουμελιώτη

Η ηθοποιός που διατηρεί φιλικές σχέσεις τόσο με τη Δανάη Μπάρκα όσο και με τον Άρη Καβατζίκη, έτρεξε να τους αγκαλιάσει και να τους φιλήσει λέγοντας αστειευόμενη:
«Με έχετε καλεσμένη στην εκπομπή και δεν το θυμάστε» και συνέχισε: «Σας αγαπάω, είμαι πολύ χαρούμενη που σας έβλεπα στην τηλεόραση και τώρα είμαι εδώ».

Το τρυφερό post στην αγκαλιά του συζύγου της

Στα καλύτερά της φαίνεται να είναι το τελευταίο διάστημα η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην προσωπική της ζωή. Με τον σύζυγο της φαίνεται να έχουν μια πολύ όμορφη και δεμένη σχέση, την οποία προσπαθούν να διατηρούν ακέραια μέσα στα χρόνια. Το ζευγάρι έχει σίγουρα ως προτεραιότητα του τα παιδιά τους και φυσικά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, όμως δεν ξεχνούν και την αγάπη του ενός για τον άλλον.

Έτσι λοιπόν μετά την ρομαντική απόδραση για δύο, η ηθοποιός έκανε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αγκαλιά με τον Θανάση. Και μιας και ο καιρός φαίνεται, εν όψει Πάσχα, να έχει διακυμάνσεις αποφάσισε να γράψει μια λεζάντα όλο νόημα, τρολάροντας έτσι την ανοιξιάτικη βροχή.

«Καλό χειμώνα να έχουμε» έγραψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στο Instagram.