Kylie Jenner: Η τρυφερή φωτογραφία με τα παιδάκια της που "έριξε" το Instagram - Μαζί και ο γιος της

Δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το όνομα του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Kylie Jenner: Η τρυφερή φωτογραφία με τα παιδάκια της που

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της φαίνεται πως βιώνει η Kylie Jenner, καθώς πλέον είναι μαμά δύο παιδιών και φαίνεται να το απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο. Η διάσημη επιχειρηματίας και σταρ, που πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο Πορτοφίνο για το γάμο της μεγαλύτερης αδερφής της Kourtney Kardashian, εξακολουθεί να μην αποκαλύπτει το όνομα του γιου της, όμως αποκαλύπτει τρυφερά στιγμιότυπά από την καθημερινότητά τους

Η γλυκιά ανάρτηση της Kylie Jenner

Tο μωρό λοιπόν συμμετέχει στα stories της μητέρας του, χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό του τις περισσότερες φορές, παρέα με την αδερφή του Stormi, και ακόμη ένα τέτοιο story μοιράστηκε στο Instagram η γνωστή επιχειρηματίας και influencer, Kylie Jenner, όπου βλέπουμε τα δάχτυλα των ποδιών της 4χρονης Stormi και του λίγων μηνών αδερφού της.

«Εγώ έφτιαξα αυτά τα μικρά ποδαράκια», έγραψε...

Kylie Jenner: Η τρυφερή φωτογραφία με τα δύο παιδάκια της

H σπάνια εξομολόγηση για τη «μάχη» της με την επιλόχειο κατάθλιψη

H Kylie Jenner αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα παγκοσμίως όπου απασχολεί ιδιαίτερα τόσο με την προσωπική της ζωή όσο και με την επαγγελματική καθώς είναι επιχειρηματίας. Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν δημοσίευε τόσο συχνά προσωπικές της στιγμές.

Έτσι λοιπόν, η ίδια αποφάσισε να "ανοίξει" την καρδιά της και να μιλήσει για πρώτη φορά λέγοντας πως έχει επιλόχειο κατάθλιψη. Η 24χρονη δισεκατομμυριούχος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ευάλωτη, προσωπική στιγμή έξι εβδομάδες μετά τον ερχομό του γιου της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Μαμάδες με επιλόχειο: η επιλόχειος δεν είναι εύκολη. «Η εμπειρία για μένα προσωπικά υπήρξε λίγο πιο δύσκολη από εκείνη με την κόρη μου.

Δεν είναι εύκολο ψυχικά, σωματικά, πνευματικά, είναι απλά τρελό. Και ναι, δεν ήθελα απλώς να επιστρέψω χωρίς να το πω αυτό, μπορεί να φαίνεται πολύ πιο εύκολο για άλλους ανθρώπους, αλλά δεν ήταν εύκολο για μένα. Δεν πίστευα καν ότι θα έκανα αυτήν την προπόνηση σήμερα. Αλλά είμαι εδώ, και νιώθω καλύτερα.

Οπότε καταλαβαίνετε! Είναι οκ να μην είσαι καλά. Μόλις συνειδητοποίησα ότι πίεζα λίγο τον εαυτό μου… Και απλώς υπενθυμίζω συνέχεια στον εαυτό μου ότι έφτιαξα έναν ολόκληρο άνθρωπο, ένα όμορφο υγιές αγόρι. Πρέπει να σταματήσουμε να ασκούμε πίεση στους εαυτούς μας για να “επιστρέψουμε”. Όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά, μετά τη γέννηση. Οπότε, ναι, απλώς στέλνω λίγη αγάπη. Σας αγαπώ παιδιά!».