«Είμαστε πολύ καλά, ευχαριστώ πολύ» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Σαρρή μετά το τροχαίο

Λιτή και λιγομίλητη

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Είμαστε πολύ καλά, ευχαριστώ πολύ» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Σαρρή μετά το τροχαίο

Η Ιωάννα Σαρρή και ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz για τα οποία πρόσφατα αποκαλύψαμε τον έρωτά τους (δείτε εδώ αποκλειστικό βίντεο που ο τραγουδιστής ερμηνεύει για πάρτη της). Οι ίδιοι βέβαια δε συνηθίζουν να μιλούν ιδιαίτερα στις κάμερες.

Έτσι και στο σημερινό 31/5 βίντεο που προβλήθηκε στο Πρωινό, όπου η κάμερα της εκπομπής συνάντησε το μοντέλο στο Ελ. Βενιζέλος μόλις επέστρεψε από Μιλάνο, η ίδια δεν ήθελε να πει πολλά.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Σαρρή για τον Σαμπάνη

«Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Είμαστε πολύ καλά, ευχαριστώ πολύ» ήταν το μόνο σχόλιο για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Όσο για το ταξίδι από το οποίο γύρισε είπε:« Ήταν σούπερ, ήταν τέλεια, το event ήταν τέλειο, μοναδική εμπειρία!»

Μαζί σε κάθε βήμα του Γιώργου Σαμπάνη

Πριν καλά καλά προλάβουν να ζήσουν λίγες ευτυχισμένες στιγμές, το τροχαίο ατύχημα που έζησαν λίγες ημέρες πριν, ανέτρεψε τα δεδομένα τους, όμως όλα πήγαν καλά και οι δυο τους είναι υγιείς και έτοιμοι να συνεχίσουν την καθημερινότητά τους.

Αυτό ακριβώς έκαναν, καθώς το βράδυ της Δευτέρας 30/5, βρέθηκαν στην αφιερωματική συναυλία για τον Δημήτρη Μητροπάνο και η κάμερα του Breakfast at Star τους εντόπισε και κατέγραψε τα τρυφερά τους στιγμιότυπα. Ο τραγουδιστής, μάλιστα, εμφανίστηκε επάνω στη σκηνή και μετά την ερμηνεία του δεν δίστασε να ρωτήσει την σύντροφό του για την απόδοσή του.

Φυσικά, δεν έλειψαν οι αγκαλιές, τα φιλιά, αλλά και οι γλυκές ματιές ανάμεσά τους, τραβώντας τα βλέμματα από το πλήθος και παρά το γεγονός πως κανένας τους δεν έχει μιλήσει δημόσια για την σχέση αυτή, θα έλεγε κανείς πως τα λόγια είναι περιττά, αφού οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.