MasterChef 6: «Έχει προτείνει στον Κουτσόπουλο να μας παντρέψει» - Η αποκάλυψη της κοπέλας του Νικήτα για το γάμο τους

«Στην αρχή με ενόχλησαν τα λόγια του Δημήτρη Ταϊρίδη»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
MasterChef 6: «Έχει προτείνει στον Κουτσόπουλο να μας παντρέψει» - Η αποκάλυψη της κοπέλας του Νικήτα για το γάμο τους

Μία μόνο ανάστα πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef 6, την Τρίτη 31/5 ο Νικήτας, ο παίκτης που αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας 30/5 (δείτε την πρώτη ανάρτησή του) από το παιχνίδι, βρέθηκε καλεσμένος στο Breakfast@star όπου τον περίμενε και μία έκπληξη, καθώς μίλησε και η σύντροφος του 30χρονου μάγειρα, η οποία αποκάλυψε πως ο Νικήτας πρότεινε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τους παντρέψει!

Οι δηλώσεις της συντρόφου του Νικήτα για το γάμο τους

«Όταν πήγαμε στο MasterChef ένιωσα πάρα πολύ όμορφα, αλλά ένιωσα ότι ήταν λίγο. Δε μπορούσα να ξεκολλήσω από την αγκαλιά του. Ήθελα να μπω να τον πάρω μια αγκαλιά και να του δώσω δύναμη. Στην αρχή με ενόχλησαν τα λόγια του Δημήτρη Ταϊρίδη για τον Νικήτα, αλλά μετά είπα πως του κάνει διαφήμιση οπότε το πήρα χαλαρά» είπε η σύντροφος του Νικήτα, Λίνα.

Και ενώ στη συνέχεια στην εκπομπή προβλήθηκαν δηλώσεις των γονιών του Νικήτα, ο 30χρονος μάγειρας σχολίασε: «Πάντα συγκινούμαι με τους δικούς μου ανθρώπους. Οι γονείς μου με έχουν στηρίξει στα πάντα. Δεν έχω ξεχωρίσει ποτέ κανέναν από τους δύο».

Παράλληλα ο Νικήτας αποκάλυψε πως σχεδιάζει να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του. «Στη Λίνα δεν έχω κάνει ακόμη πρόταση γάμου. Δε θα το πω τώρα. Είναι σχεδιασμένος ο γάμος αλλά κανείς δε ξέρει πότε. Μόνο εγώ γνωρίζω» σχολίασε ο Νικήτας.

'Ελπίδα ούτε εμείς το περιμέναμε να πας τελικό'': Φωτιά στο Twitter με την τριάδα του τελικού

Αγωνία, κούραση και πολύ άγχος είχε ο δεύτερος ημιτελικός του Masterchef, που έκρινε την τριάδα του τελικού. Πάνος, Καλλιόπη και Ελπίδα προκρίθηκαν στον τελικό, ενώ ο Νικήτας, που θεωρείτο από τα φαβορί έδειξε ότι δεν έχει καθαρό μυαλό και αποχώρησε.

Παρ' όλα αυτά το twitter δεν έδειξε να χαίρεται ιδιαίτερα με την τελική τριάδα. Το κοινό του άλλωστε έχει δείξει και στο παρελθόν τη δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπο της Ελπίδας και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ''φούντωσαν'' τα tweets, που μιλούσαν για την πιο άδικη πρόκριση στην ιστορία του διαγωνισμού. Δεν είναι βέβαια και η πρώτη φορά που το twitter την ''δικάζει''. Και στο παρελθόν είχε δεχθεί βροχή σχολίων όταν μίλαγε αγγλικά σε ένα ολόκληρο επεισόδιο, με τους χρήστες να την κατηγορούν για επιδειξιομανία.

Είχε την τιμητική της πάντως χθες η Ελπίδα στα trends του twitter. Δείτε παρακάτω μερικά από αυτά :

ελπίδα 1

ελπίδα 2

ελπίδα 3

ελπίδα 4