«Μέχρι να ξανανταμώσουμε...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Αθηνάς Χρυσαντίδου για τον Πάνο Ζάρλα

Σήμερα συμπληρώνονται 3 χρόνια από τότε που έφυγε από την ζωή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μέχρι να ξανανταμώσουμε...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Αθηνάς Χρυσαντίδου για τον Πάνο Ζάρλα

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα 31/5 από τότε που ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο με την μηχανή του. Με αφορμή το θλιβερό αυτό γεγονός, η Αθηνά Χρυσαντίδου, η πρώην συμπαίκτριά του στο Power of Love, προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, η νεαρή τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του, την οποία και συνόδευσε με πολύ τρυφερά και ανατριχιαστικά λόγια, ενώ νωρίτερα μίλησε και η Στέλλα Μιζεράκη.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Χρυσαντίδου για την συμπλήρωση 3 χρόνων από τότε που σκοτώθηκε ο Πάνος Ζάρλας

«Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως ήδη πέρασαν 3 χρόνια που δεν είσαι πια εδώ κοντά μας... μα είσαι πάντα στην καρδιά μας σαν ένα κομμάτι της που πονάει.. μέχρι να ξανανταμώσουμε...», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Χρυσαντίδου.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Χρυσαντίδου για την συμπλήρωση 3 χρόνων από τότε που σκοτώθηκε ο Πάνος Ζάρλας

Η ανάρτηση της Κυριακής Τσανικίδη για την απώλεια του

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του Στέλλα Μιζεράκη, για την επέτειο από τον χαμό του Πάνου Ζάρλα ακολούθησε και το post από μια ακόμα παίκτρια του «Power of Love», την Κυριακή Τσανικίδη, η οποία είχε δεθεί πολύ με τον εκλιπόντα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Έχουν συμπληρωθεί τρία χρόνια από την ημέρα που ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού ανήμερα των 28ων γενεθλίων του και η Κυριακή Τσανικίδη, αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακολούθους της, αυτή την σημαντική μέρα.

«Πέρασαν 3 χρόνια και μοιάζει σαν χθες. Κάπως έτσι περνάει η ζωή και εμείς θεωρούμε πως θα ζούμε αιώνια. Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας Πανούλη. Η ευχή μου είναι να μη χαθούν άλλες ζωές στους δρόμους με αυτό το βάναυσο τρόπο. Προσοχή παιδιά στους δρόμους. Υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπάνε. Κι εσείς έχετε μια όμορφη ζωή να ζήσετε», έγραψε η Κυριακή Τσανικίδη.

Η Κυριακή Τσακινίδη θυμάται τον Πάνο Ζάρλα