«Πριν από 15 χρόνια...» - Το ακραίο περιστατικό ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Νίκο Χατζηνικολάου

Ο μεταξύ τους διάλογος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πριν από 15 χρόνια...» - Το ακραίο περιστατικό ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Νίκο Χατζηνικολάου

Μετά το σούσουρο στο διαδίκτυο για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να φοράει η Χριστίνα Μπόμπα, ως μαμά, πολλοί διάσημοι πήραν θέση υπέρ της influencer. Το ίδιο έκανε και η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης 31/5 μέσα από την εκπομπή της (δείτε εδώ τι είπε).

Μάλιστα με αφορμή το εν λόγω περιστατικό η παρουσιάστρια θυμήθηκε ένα ακραίο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το ακραίο περιστατικό ανάμεσα στον Χατζηνικολάου και την Ελένη Μενεγάκη

«Εγώ έκανα πλάκα πριν από 15 χρόνια καλεσμένη στον Χατζηνικολάου -τότε είχα 2 παιδιά, μόλις είχα πάει στον Alpha- και μου έλεγε «τα φοράς τα μίνι κι αυτά ε»; Και λέω «ναι παιδιά, αυτό είναι μίνι της μάνας». Εγώ έτσι το δήλωσα, έσκασα το χαμόγελό μου και είπα είναι το μίνι της μάνας και τελείωσε.

Τώρα φοράω μια μπλούζα που το ένα χέρι είναι έξω. Θα μου πει κάποιος γιατί έχεις το χέρι έξω που είσαι μάνα; Δεν ξέρω, δεν θέλω να σκέφτομαι έτσι. Θεωρώ ότι δεν προσβάλω κανέναν, ούτε τον εαυτό μου, έχω την άποψή μου κι αφού δεν ενοχλώ κανέναν δεν θα κάτσω εγώ να κολλήσω με 5, με 6, με 7. Όμως κάποιος που αισθάνεται όχι καλά, ή ότι προσβάλλεται, θα πρέπει να απαντήσει.

Εγώ νομίζω ότι πρέπει να ακούμε το μέσα μας λίγο σε αυτά τα πράγματα από τη στιγμή που μπαίνουμε στο παιχνίδι των social media. Ειδάλλως να είμαστε εκτός».

Το φυτό που έχει η Ελένη Μενεγάκη σπίτι της από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της

Είναι στην τηλεόραση πάνω από 30 χρόνια και στην αρχή είχε πάθει μεγάλη ζημιά από το "μάτι" των τηλεθεατών και όχι μόνο (ζαλάδες, πονοκεφάλους κλπ). Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό πως είναι από τις παρουσιάστριες που προσέχουν για να έχουν και τα γούρια παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή της.

Παραδείγματος χάρη, έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πως το κόκκινο χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο σε πολλά γεγονότα της ζωής της: «Να φοράτε κάτι κόκκινο επάνω σας! Αν δεν έβαζα και κάτι κόκκινο επάνω μου θα τρελαινόμουν! Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα! Δεν παίζουμε με την τύχη μας… όταν θέλω κάτι, όταν χρειάζομαι ένα γούρι, φοράω πάντα κόκκινο. Ας είναι και μία σταλιά όπως αυτό στο λαιμό μου…»!

Αυτό έκανε και στην πρεμιέρα της στο Mega άλλωστε, εμφανίστηκε ντυμένη στα κόκκινα.

Και μιας και αναφέραμε την πρεμιέρα, πέρα από το κόκκινο χρώμα η Ελένη έχει ένα γούρι που δεν αποχωρίζεται ποτέ από πάνω της. Πρόκειται για ένα ματάκι που φοράει στο λαιμό της και λίγο πριν βγει στην εκπομπή της, το φιλάει και μνημονεύει τα τέσσερά της παιδιά, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια και την μικρή Μαρινούλα.

Από την άλλη, έχει δηλώσει πως κάθε χρονιά την βρίσκει με καινούργιο κόκκινο πορτοφόλι. Έτσι για το καλό... "Είναι το χούι μου. Θέλω κάθε χρόνο ένα πορτοφόλι, μη με ρωτάτε γιατί… καλά πήγε η χρονιά… κόκκινο θέλω, ζωηρό, τραβάει τα βλέμματα, τραβάει και τα χρήματα" έχει πει ουκ ολίγες φορές.