Τα είπε "έξω από τα δόντια" η Μενεγάκη για το περιστατικό με τη Μπόμπα - «Μια μαμά πρέπει να φοράει στολή ή να απολογείται;!»

"Καταπέλτης" η παρουσιάστρια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τα είπε

Σάλος έχει επικρατήσει τις τελευταίες ημέρες με τα σχόλια που έλαβε η Χριστίνα Μπόμπα στις αναρτήσεις της από πρόσφατο ταξίδι της, και πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να την στηρίξουν μέσα από το βήμα της τηλεόρασης όπως η Κατερίνα Καινούργιου.

Το μεσημέρι λοιπόν της Τρίτης 31/5 θέση σε όλο αυτό το σκηνικό θέλησε να πάρει και η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από τη δική της εκπομπή όταν την ενημέρωσαν οι συνεργάτες της για το συμβάν.

Η τοποθέτηση της Ελένης Μενεγάκη στο γεγονός

«Μήπως εκπροσωπεί και κάποιες άλλες γυναίκες, οι οποίες μπορεί να μην έχουν τη δική της δύναμη στο Instagram για να δώσει μια διάσταση στο θέμα, δηλαδή για ποιον λόγο μια μαμά πρέπει να φοράει στολή ή να απολογείται επειδή ταξιδεύει. Δίνει λόγο σε κάποιες γυναίκες, οι οποίες δεν μπορούν να απαντήσουν», είπε η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

«Εγώ απλά διαγράφω τέτοια σχόλια, αυτός είναι ο τρόπος μου διακριτικά και μαζεμένα αλλά ο καθένας έχει τον τρόπο του για το πώς θα το διαχειριστεί. Τώρα θεωρώ ότι δημόσια όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε. Γιατί να κολλήσω με πέντε ή εφτά όμως αν κάποιος αισθάνεται να θίγεται πρέπει να απαντήσει».

Το νέο story και το post της Μπόμπα μετά την κατακραυγή

Με ένα νέο story και μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σήμερα Τρίτη 31/5, η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης, θέλοντας να δώσει και το δικό της μήνυμα για τα κοινωνικά στερεότυπα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το ταξίδι της με τον Σάκη Τανιμανίδη στην Ιταλία, η Μπόμπα δέχτηκε πολλά επικριτικά σχόλιο τόσο για τη φωτογραφία που ανέβασε με το ντεκολτέ όσο και για το γεγονός ότι αφήνει πίσω τα παιδιά της για να κάνει ταξίδια.(Δείτε εδώ τα σχόλια που έλαβε)

Έδωσε το δικό της μήνυμα σχετικά με τις προκαταλήψεις που υπάρχουν γύρω από το ρόλο της μητέρας στην κοινωνία μας, ζήτησε να στηρίζουμε ο ένας τις επιλογές του άλλου. Απ' ότι φαίνεται έχει λάβει επίσης εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης. Ένα από αυτά ήταν της Μαίρης Συνατσάκη (δείτε εδώ τη δήλωσή της).

.Το story της για να σχολιάσει το συμβαν