Η Χριστίνα Λαμπίρη "λύνει" τη σιωπή της για τις καλές εποχές της τηλεόρασης - «Ήμουν στα τάρταρα, στα πατώματα, όταν...»

«Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να χαρεί, μέγα λάθος και το έκανα στο παρελθόν»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη το πρωί της Τρίτης 31/5 έδωσε συνέντευξη και μίλησε για όλα! Η γνωστή δημοσιογράφος, που έχει μιλήσει εκτενώς για την απώλεια των γονιών της, αναφέρθηκε στην παλιά καλή εποχή που οι ψυχαγωγικές εκπομπές ήταν στα φόρτε τους, για το κουτσομπολιό αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία είχαν γίνει σαν "εφιάλτης" για εκείνη μία περίοδο.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Λαμπίρη για την τηλεόραση

«Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να χαρεί, μέγα λάθος και το έκανα στο παρελθόν. Αν με ρωτάς, αν έχω απολαύσει σπουδαίες επαγγελματικές στιγμές, η απάντηση είναι για πάρα πολύ λίγο. Το κουτσομπολιό, που δεν το αγαπώ άλλα μία χαρά μας έβγαλε μέχρι εκεί που μας έβγαλε, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, άβολο», δήλωσε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Παρακολουθούσα τα νούμερα τηλεθέασης άρρωστα, το πρώτο που έκανα όταν άνοιγα τα μάτια μου. Ήμουν στα τάρταρα, στα πατώματα, όταν τα νούμερα τηλεθέασης ήταν χαμηλά. Ανέχομαι, άλλα έχω εκρήξεις και γίνεται χαμούλης, όταν με πιάνει το «κεφαλλονίτικο», μού γυρίζει το μάτι. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, επειδή ταυτίζομαι πολύ με τον παρουσιαστή και ξέρω την θέση του, είναι σαν το ξαναζώ και με στεναχωρεί», πρόσθεσε.

Μιλά και για τα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχτεί στην καριέρα της

Το πρωί της Τετάρτης 25/5 στο Happy Day, προβλήθηκαν δηλώσεις της Χριστίνας Λαμπίρη, η οποία πρόσφατα έδωσε συνέντευξη και ήταν άκρως αποκαλυπτική. Η γνωστή δημοσιογράφος έκανε μία αναδρομή στην καριέρα της, η οποία της λείπει όπως έχει δηλώσει, και περιέγραψε πολύ ανοιχτά τις δυσκολίες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα που συνάντησε στην επιτυχημένη της πορεία στον χώρο.

«Βίωσα ίντριγκες, ανταγωνισμό και τραβήγματα χαλιών στη δουλειά. Ήμουν, όμως, και τυχερή γιατί βρέθηκαν κοντά μου άνθρωποι που πραγματικά με στήριξαν. Στο ξεκίνημα είχα καταπληκτική υποστήριξη. Ήμουν και τυχερή γιατί από την αρχισυνταξία βρέθηκα μπροστά στην κάμερα, δεν ήθελα να βρεθώ μπροστά, γιατί με άγχωνε η ιδέα της κάμερας» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.