Πότε ρίχνει αυλαία η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για καλοκαίρι; - Το αποκάλυψε πριν λίγο...

Το φινάλε για την σεζόν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πότε ρίχνει αυλαία η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για καλοκαίρι;  - Το αποκάλυψε πριν λίγο...

Στην σημερινή εκπομπή της την Τρίτη 31/5 η Ελένη Μενεγάκη, μετά την τοποθέτησή της για το συμβάν με τη Χριστίνα Μπόμπα και τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων που δέχτηκε αδίκως, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μία εξαιρετικά σημαντική αποκάλυψη για την εκπομπή της.

Πότε πέφτει η αυλαία για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και όπως είναι φυσιολογικό όλες οι εκπομπές οδεύουν προς το τέλος τους για τη φετινή σεζόν. Έτσι και η Ελένη Μενεγάκη και η "Ελένη”. Η παρουσιάστρια του Mega αποκάλυψε ότι δεν έχουν μείνει ακόμη πολλές εκπομπές και πως θα κάνει φινάλε την Παρασκευή 1 Ιουλίου.

Πότε ρίχνει αυλαία η εκπομπή της Μενεγάκη για καλοκαίρι

Το ακραίο περιστατικό ανάμεσα σε εκείνη και τον Νίκο Χατζηνικολάου

Μάλιστα με αφορμή το εν λόγω περιστατικό με την Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα η παρουσιάστρια θυμήθηκε ένα ακραίο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Εγώ έκανα πλάκα πριν από 15 χρόνια καλεσμένη στον Χατζηνικολάου -τότε είχα 2 παιδιά, μόλις είχα πάει στον Alpha- και μου έλεγε «τα φοράς τα μίνι κι αυτά ε»; Και λέω «ναι παιδιά, αυτό είναι μίνι της μάνας». Εγώ έτσι το δήλωσα, έσκασα το χαμόγελό μου και είπα είναι το μίνι της μάνας και τελείωσε.

Τώρα φοράω μια μπλούζα που το ένα χέρι είναι έξω. Θα μου πει κάποιος γιατί έχεις το χέρι έξω που είσαι μάνα; Δεν ξέρω, δεν θέλω να σκέφτομαι έτσι. Θεωρώ ότι δεν προσβάλω κανέναν, ούτε τον εαυτό μου, έχω την άποψή μου κι αφού δεν ενοχλώ κανέναν δεν θα κάτσω εγώ να κολλήσω με 5, με 6, με 7. Όμως κάποιος που αισθάνεται όχι καλά, ή ότι προσβάλλεται, θα πρέπει να απαντήσει.

Εγώ νομίζω ότι πρέπει να ακούμε το μέσα μας λίγο σε αυτά τα πράγματα από τη στιγμή που μπαίνουμε στο παιχνίδι των social media. Ειδάλλως να είμαστε εκτός».