Τον "έπιασαν" απροετοίμαστο - Ο Γιάννης Πλούταρχος δεν γνώριζε ότι η κόρη του...

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τον

Η κάμερα του Happy Day, "τσάκωσε" τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γιάννη Πλούταρχο σε μία βραδινή εκδήλωση και το πρωί της Τρίτης 31/5 οι δηλώσεις τους παρουσιάστηκαν στο πλατό της εκπομπής. Ο πρώτος αναφέρθηκε στην εκπομπή την οποία παρουσιάζει αυτό το διάστημα με την Εβελίνα Νικόλιζα, ενώ ο δεύτερος ρωτήθηκε για την κόρη του.

Η αντίδραση του Πλούταρχου, μάλιστα, στην ερώτηση που δέχθηκε ήταν επική, καθώς δεν ήταν ενήμερος για ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή ενός καλλιτέχνη, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάποιον που τώρα ξεκινάει την καριέρα του στη μουσική, όπως και η Κατερίνα Κακοσαίου. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην υποψήφιότητά της στα βραβεία MAD (δείτε εδώ όλες τις υποψηφιότητες).

Η αντίδραση του Γιάννη Πλούταρχου σε ερώτηση για την κόρη του

«Αλήθεια; Αυτό δεν το ήξερα. Η Κατερίνα ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι, ζει το όνειρό της, της αρέσει και τραγουδάει πραγματικά γιατί της αρέσει το τραγούδι. Τώρα από εκεί και πέρα ο χρόνος τι θα φέρει και αν θα ακολουθήσει αυτό το δρόμο, μόνο εκείνη ξέρει», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, από την άλλη πλευρά, για το "Τι Φάση;"απάντησε: «Δεν ξέρω αν συνεχιστεί η εκπομπή μας του χρόνου, αλλά δεν γίνεται γιατί ο κόσμος το ξέρει. Δηλαδή είναι τώρα ο Γιάννης σε μια καφετέρια με έναν φίλο του και του πουν "να σας πω λίγο" θα το πάρουν χαμπάρι.

Γενικά συζητάμε για διάφορα πράγματα, ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Κι εσύ Γιάννη έκανες τηλεόραση. Δεν είναι κομμάτι της δουλειάς μας, σαν πρώτη δουλειά, αλλά είναι μια ωραία εμπειρία γιατί έχει να κάνει με την επαφή με τον κόσμο».

«Έχω συγκινηθεί δύο φορές πάνω στη σκηνή όταν...»

Η κάμερα του «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» τρύπωσε στα backstage των γυρισμάτων για την εορταστική, Αναστάσιμη εκπομπή του «Ένα τραγούδι ακόμα» και συνάντησε τον Γιώργο Θεοφάνους και τον καλεσμένο του Γιάννη Πλούταρχο, οι οποίοι μίλησαν για τα επαγγελματικά τους σχέδια.

«Καλό παιδί όνομα και πράγμα» ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους, χαριτολογώντας για τον τραγουδιστή.

Έπειτα ο Γιάννης Πλούταρχος αποκάλυψε πως θα κάνει περιοδεία στην Αμερική και τον Καναδά το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ σχολίασε και τις εμφανίσεις της κόρης του, στο πλάι του. «Η Κατερινούλα μου είναι πολύ γλυκιά χροιά. Το κάνει ερασιτεχνικά και μου αρέσει που το αντιμετωπίζει έτσι».

Στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε τις δύο φορές που συγκινήθηκε επί σκηνής, κάτι που που προσπαθεί να αποφεύγει. «Είναι δύσκολο για έναν επαγγελματία να υπάρχει συναισθηματική φόρτιση. Μία φορά είναι όταν άκουσε την “Πανσέληνο” από τη Χαρούλα Αλεξίου. Σπας μέσα σου. Μια άλλη φορά είναι όταν είπα τον “Μπαρμπαγιάννη” του Καζαντζίδη» ανέφερε.