Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Γιάννη Πλούταρχο - Έγινε γνωστό πριν λίγο

Τι συνέβη με τον τραγουδιστή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Γιάννη Πλούταρχο - Έγινε γνωστό πριν λίγο

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Γιάννη Πλούταρχο, το βράδυ της Ανάστασης στο Ένα Τραγούδι Ακόμα, το Μ. Σάββατο 23/4, δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στο OPEN! Ο μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος μαζί με την ταλαντούχα κόρη του Κατερίνα Κακοσαίου, μας ετοιμάζουν μία μαγική εμφάνιση γεμάτη μουσικές εκπλήξεις και συγκινήσεις.

Ο Γιάννης Πλούταρχος το βράδυ της Ανάστασης στο Open

Ο Γιάννης Πλούταρχος, με τη χαρισματική και χαρακτηριστική φωνή του, μας ταξιδεύει και μας παρασύρει σε μια υπέροχη μουσική και άκρως συναισθηματική βραδιά, με τον Γιώργο Θεοφάνους να τον συνοδεύει στο πιάνο.

Ο Ζωιδάκης σπάει τη σιωπή του για το σχήμα Πλούταρχου - Ασλανίδου

Συνέντευξη στο Πρωινό, το πρωί της Τρίτης 15/3 έδωσε ο αγαπημένος Κρητικός τραγουδιστής Νίκος Ζωιδάκης. Ο γνωστός λυράρης και τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία με το Γιάννη Πλούταρχο και τη Μελίνα Ασλανίδου, από την οποία αποχώρησε, αλλά και για τις τελευταίες στιγμές του Στάθη Ψάλτη.

Ο Νίκος Ζωιδάκης και σε παλαιότερη συνέντευξη του μάλιστα είχε αναφερθεί και στις δυσκολίες του επαγγέλματος, καθώς την περίοδο του κορωνοϊού, δεν είχε δουλειά όπως όλοι οι καλλιτέχνες.

«Όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω λυράρης, γιατί τότε μας δέρνανε, είχα πρωτοπάρει τη λύρα και όταν ήρθε η μάνα μου να με χτυπήσει την έβαλα μπροστά. Παίζει μια βεργιά πάνω στη λύρα και την κάνει χίλια κομμάτια. Την πήρε μετά και την πέταξε σε ένα χαντάκι.

Πήγα μετά και τη μάζεψα. Αυτή τη λύρα την έχει τώρα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μια συνεργασία σταθμός στην καριέρα μου ήταν με την Άννα Βίσση. Δεν έχω γνωρίσει τόσο “άρρωστο” άνθρωπο με τη δουλειά του», είπε αρχικά ο Νίκος Ζωιδάκης.

Ο Νίκος Ζωιδάκης είπε στη συνέχεια: «Δεν μετάνιωσα που αποχώρησα από τη συνεργασία με Πλούταρχο και Ασλανίδου. Ήταν μια κακή στιγμή γενικά για το συγκεκριμένο σχήμα. Κάποιοι συνεργάτες του Γιάννη και της Μελίνας κάποιο λάθος κάνανε και μου είπαν ότι δεν χωρούσε η φωτογραφία μου έξω από το μαγαζί. Δεν επιτρεπόταν να δεχθώ να μην μπει η φωτογραφία μου».

Για τον Στάθη Ψάλτη, ο Νίκος Ζωιδάκης είπε: «Ήταν τρομερή η γνωριμία μου με τον Στάθη Ψάλτη, ήταν εξαιρετικός, ψυχούλα. Τον είδα στο νοσοκομείο τέσσερις μέρες πριν φύγει από τη ζωή. Είχαν αρχίσει να πέφτουν τα μαλλιά του, αλλά δεν το έβαζε κάτω. Δεν έχανε το χιούμορ του μέχρι την τελευταία στιγμή».