Νίκος Ζωιδάκης: «Ευτυχώς που τα προηγούμενα 40 χρόνια δούλεψα και έκανα κουμάντο»

«Ένα χρόνο δεν έχουμε δουλειά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Ζωιδάκης: «Ευτυχώς που τα προηγούμενα 40 χρόνια δούλεψα και έκανα κουμάντο»

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στην εκπομπή του τον Νίκο Ζωιδάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τις συνεργασίες που έχει κάνει στον χώρο της μουσικής καθώς και για το γεγονός πως εδώ και ένα χρόνο οι καλλιτέχνες δεν έχουν δουλειά.

Ο γνωστός μουσικός αναφέρθηκε στη σύζυγό του και στην απόφασή της να μην εργαστεί και να μείνει στο πλευρό της οικογένειάς τους, ενώ καλεσμένη στην εκπομπή χθες ήταν και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι η οποία μίλησε για τους δύο γάμους του πατέρα της.

Οι δηλώσεις του Νίκου Ζωιδάκη στο The 2night Show

«Η Χρυσούλα έχει πάρει τα πτυχία της και τα παράτησε όλα για να μεγαλώσει τα παιδιά μας και την ευχαριστώ. Αγαπά ότι αγαπώ και με κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένο. Στην Γ΄ Γυμνασίου παράτησα το σχολείο. Η γυναίκα μου διαβάζει τα παιδιά.

Είναι παράξενα τα πράγματα που κανείς δεν τα περίμενε. Ευτυχώς που τα προηγούμενα 40 χρόνια δούλεψα πολύ και έκανα κουμάντο γιατί δεν έχουμε δουλειά ένα χρόνο. Έχω κάνει μεγάλες συνεργασίες με Άννα Βίσση, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Βασίλη Κόαρρά. Δεν έχω ανταγωνισμό με κανέναν και αυτό βοηθάει.

Νηστεύω 40 μέρες και δεν πίνω ούτε ένα ποτό. Δεν είμαι παθιασμένος με τη θρησκεία. Μπορεί να ανάψω μόνος μου ένα κερί σε ένα εκκλησάκι αλλά δεν μ’ αρέσει το αλισβερίσι που γίνεται… Αν γινόταν να ξαναγεννηθώ θα ήθελα να είχα την ίδια ζωή», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ζωιδάκης.

Λίγα λόγια για τον Νίκο Ζωιδάκη

Ο Νίκος Ζωιδάκης γεννήθηκε στα Χάνια όπου και μεγάλωσε. Η καταγωγή του είναι από τις Βουβές Κισσάμου και είναι ένας από τις καλύτερους λυράρηδες στην Ελλάδα. Ο Νίκος Ζωιδάκης ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με την λύρα στα 12 χρόνια του χρόνια και μέσα από την μουσική και τις μαντινάδες του τραγουδάει τον πόνο και την χαρά του, γι’αυτό και ο κόσμος τον έχει ξεχωρίσει.

Νίκος Ζωιδάκης βιογραφικό