Ελένη Ράντου - Χάρης Ρώμας: Ξανά μαζί μετά από 22 χρόνια

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Ράντου - Χάρης Ρώμας: Ξανά μαζί μετά από 22 χρόνια

Εκείνοι έχουν να συνεργαστούν πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, εμείς όμως τους απολαμβάνουμε εδώ και 22 χρόνια στις επαναλήψεις του ΑΝΤ1. Ο λόγος για την Ελένη Ράντου και τον Χάρη Ρώμα ή αλλιώς την Ελένη Βλαχάκη και τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό (δείτε εδώ την φωτογραφία που καίει την σειρά).

Βρέθηκαν στην ίδια παράσταση Ράντου - Ρώμας

Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί αποτελούν εδώ και δύο δεκαετίες ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά δίδυμα και το βράδυ της Δευτέρας 30/5 μοίρασαν εγκεφαλικά στους φανς τους, κάνοντας reunion.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Χορευτική Πανούκλα» και φυσικά πόζαραν από κοινού στον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr.

Οι κοινές τους φωτογραφίες μας φέρνουν ξανά vibes «Κωνσταντίνου και Ελένης», ακόμα και αν έχουν περάσει τόσα χρόνια.

Ελένη Ράντου - Χάρης Ρώμας

Κατακουζηνός - Βλαχάκη 22 χρόνια μετά

«Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπήκε στο βιβλίο Guinness ως σειρά που...»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Τηλεθεατή και στη Χρύσα Παχουμή έδωσε πρόσφατα ο Χάρης Ρώμας. Ο αγαπημένος ηθοποιός που μίλησε σήμερα 3/3 για τον Γιώργο Κιμούλη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις παλιές ελληνικές ταινίες αλλά και για το λόγο που έχουν αγαπηθεί τόσο από το κοινό.

Οι παλιές ελληνικές ταινίες γαλούχησαν γενιές και γενιές;

Το δέχομαι και τιμώ όλους εκείνους τους μεγάλους καλλιτέχνες που έφτιαξαν αυτήν την ιστορία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Φυσικά, ένα 10% βλέπουμε και ξαναβλέπουμε και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο. Δεν ζηλεύω πάρα πολύ, γιατί είμαι ένας δημιουργός της τηλεόρασης που ακολούθησε αυτή την πορεία με το τηλεοπτικό του προϊόν. Καθημερινά παίζονται και ξαναπαίζονται περισσότερο από τις ελληνικές ταινίες με μεγάλη επιτυχία.

undefined

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» προβάλλεται κάθε μέρα, μπήκε στο βιβλίο Guinness ως σειρά που επί πολλά χρόνια προβάλλεται non stop. Ακολούθησε το «Καφέ της Χαράς». Με την ίδια λογική παίζει συνέχεια και κάνουμε πολύ μεγάλα νούμερα. Ακόμη παίζονται «Οι μεν και οι δεν», που είναι σειρά τριάντα χρόνια και βάλε. Είναι πολύ συγκινητικό.