Survivor 5: «Έχω δει πόσο στοργικός είναι ο Άρης μαζί σου» - Η Μαρία Αντωνά στηρίζει την Μαίη

Το αναπάντεχο τουιτάρισμα της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Έχω δει πόσο στοργικός είναι ο Άρης μαζί σου» - Η Μαρία Αντωνά στηρίζει την Μαίη

Με τρομερή καθήλωση παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν στο Survivor 5 η Μαρία Αντωνά, που πρόσφατα βγήκε για ποτό με πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα η παρουσιάστρια αποφάσισε να σχολιάσει ένα στιγμιότυπο με τον μέλλοντα σύζυγό της, Άρη Σοϊλέδη και την Μαίη.

Η Μαρία Αντωνά έχει δει ότι οι δύο παίκτες έχουν έρθει αρκετά κοντά το τελευταίο διάστημα, αλλά ότι μεταξύ τους υπάρχει μόνο μια φιλική τρυφερότητα και θέλησε να δηλώσει την στήριξή της στην παίκτρια των Κόκκινων.

Η Μαρία Αντωνά στηρίζει την Μαίη Εμμανουηλίδου

Διαβάζοντας τα spoiler που θέλουν τη Μαίη Εμμανουηλίδου να είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, η δημοσιογράφος δήλωσε δημόσια την συμπαράστασή της.

«Σαν γυναίκα μου βγάζεις σεβασμό και μια καθαρή ψυχή, έχω δει το ποσό στοργικός είναι ο Άρης μαζί σου και νομίζω όχι άδικα .. Στηρίζω Μαίη στην αποψινή ψηφοφορία», έγραψε στο Twitter.

Survivor 5 spoiler 31/5: Βγαίνει με τον Μαρτίκα στον τάκο!

Σε πολύ δύσκολη θέση ήρθαν οι Κόκκινοι αυτή την εβδομάδα, καθώς η ομάδα τους έχασε και τις δυο ασυλίες του Survivor 5. Στο πρώτο συμβούλιο του νησιού βγήκε υποψήφιος ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ σήμερα μετά την ήττα τους στο αγώνισμα, θα ψηφίσουν και τον δεύτερο παίκτη.

O φαρμακοποιός μάλιστα, έδωσε ρεσιτάλ στο συμβούλιο αφού κατέκραξε, Ασημίνα, Άρη και την πρώην αγαπημένη του Βρισηίδα. Οι αντίπαλοι του μάλιστα, δεν δίστασαν να πουν πως όλο αυτό το κάνει για να μείνει στο παιχνίδι....

Ότι και να πει ωστόσο, η ομάδα του θα χάσει κάποιον παίκτη της. Μετά λοιπόν το δύσκολο αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία, οι Κόκκινοι θα πάνε στο συμβούλιο με τις δάδες στο χέρι (δείτε το trailer)

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Κόκκινη ομάδα θα βγάλει από την κάλπη την Θωμαϊς Εμμανουηλίδου, η οποία πρόσφατα πέρασε ένα σοβαρό θέμα με την υγεία της.

Survivor 5 spoiler 31/5