Ερωτική απόδραση στα σοκάκια της Μυκόνου - Τράβηξαν όλα τα βλέμματα ο Σρόιτερ και η Μπούκη

Σε βραδινή έξοδο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ερωτική απόδραση στα σοκάκια της Μυκόνου - Τράβηξαν όλα τα βλέμματα ο Σρόιτερ και η Μπούκη

Ο Ανώνης Σρότερ είναι πολύ ένας από καταξιωμένους δημοσιογράφους με ώρες σε εκπομπές και σε ρεπορτάζ και για άλλη μια φορά, ο φακός τον απαθανάτισε σε μια προσωπική στιγμή, η οποία προήλθε λόγω του επαγγέλματος.

Ο ίδιος για τις ανάγκες της εκπομπής βρέθηκε στη Μύκονο με τη σύζυγό τουΙωάννα Μπούκη, σε μια χαλαρή βόλτα στα σοκάκια του νησιού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mykonoslive.tv. Το ζευγάρι ήταν πολύ ανέμελο και η καλή του σχέση έγινε φανερή, σε κάθε περίπτωση όμως ο νους του Σρόιτερ θα ταξίδευε και στις υποχρεώσεις, που έχει σε ό,τι αφορά την Αυτοψία.

Να σημειώσουμε εδώ πως το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί και έχουν καταφέρει να έχουν μια πολύ ισορροπημένη σχέση και οι δοκιμασίες, που πέρασαν και με το πρώτο τους παιδί, τους έχουν φέρει εξ αρχής πιο κοντά.

Ο Αντώνης Σρόιτερ με την γυναίκα του στη Μύκονο

Σπάνια εξομολόγηση του Σρόιτερ για τα παιδιά του

Στην εκπομπή ALPHA Παντού βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, ο Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος προχώρησε σε μία σπάνια εξομολόγηση για τις δύο κόρες του με την Ιωάννα Μπούκη.

Ο παρουσιαστής κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ πριν από λίγο καιρό ο φακός τον «τσάκωσε» με τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

«Είναι μια κουβέντα που χρειάζεται μια 10ετία για να γίνει και 30 ελπίζω ακόμα καλύτερα. Ελπίζω ψύχραιμα. Όταν θα φύγουν για σπουδές θα νοικιάσω ένα παρατηρητήριο με κάμερες απέναντι από το σπίτι που θα μένουν.

Αν τεθεί ερώτηση «Μπαμπά πώς γίνονται τα παιδιά;», θα τους πω ότι θα τους απαντήσω σε 20 έως 30 χρόνια», είπε αρχικά ο Αντώνης Σρόιτερ.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν κάνουν τηλεκπαίδευση μαθαίνει όλη η τάξη ό,τι γίνεται μέσα στο σπίτι. "Κάντε ησυχία κοιμάται ο μπαμπάς. Δεν μπορώ να περάσω από εκεί κάνει γυμναστική ο μπαμπάς…".

Κάθε χρόνο μας τα σκατ…ει ο Άγιος Βασίλης, δεν τον έχουμε δει ποτέ, τον ψάχνουμε τη νύχτα, δεν κοιμόμαστε… Έχει αρχίσει και πέφτει αμφισβήτηση για τον Άγιο Βασίλη. Έχει πέσει και σύρμα ότι μάλλον η μαμά και ο μπαμπάς φέρνουν τα δώρα, οπότε χεστ…με για τον Άγιο Βασίλη».