Το μεγάλου ατού της Κάρμεν Ρουγγέρη που εκτόξευσε την καριέρα της - Δεν το περίμενε κανείς

Η αποκάλυψη της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το μεγάλου ατού της Κάρμεν Ρουγγέρη που εκτόξευσε την καριέρα της - Δεν το περίμενε κανείς

Την Τρίτη 31/5 η Κάρμεν Ρουγγέρη βρέθηκε καλεσμένη στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο «Στούντιο 4». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα δύσκολα χρόνια στην καριέρα της, αλλά και για την ιδιατερότητά της που την έκανε να ξεχωρίσει.

Το μυστικό της επιτυχίας της Κάρμεν Ρουγγέρη

Η γνωστή ηθοποιός αναφερόμενη στον ρόλο της στον «Μεθοριακό σταθμό» εκμυστηρεύτηκε: «Εδώ είμαι 25 χρονών ξέρω εγώ και φαίνομαι μεγάλη. Με βοήθησε πολύ η μύτη μου. Με αυτή τη μύτη που έχω, δεν είναι ωραία, μπόρεσα να κάνω γεροντοκόρες, μεγάλες γυναίκες, κατάλαβες.

Δεν ήμουν ποτέ η πολύ όμορφη, και αυτό με βοήθησε πολύ».

Η τρομερή αποκάλυψη της Κάρμεν Ρουγγέρη για την σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του MEGA «Πάμε Δανάη», όπου μέσα σε όλα μίλησε για άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς «Δέκα λεπτά κήρυγμα».

Μάλιστα, πριν από καιρό η ηθοποιός είχε ξεσπάσει επίσης λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν ο βιασμός ενός ανήλικου παιδιού να παραγράφεται στα 15 χρόνια. Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Για εμένα ήταν ένας σταθμός αυτή η σειρά. Βρήκα πολύ ενδιαφέρον ότι είχε να κάνει με τη νεολαία. Περίμενα την επιτυχία της σειράς γιατί απευθυνόταν σε νεολαία, και τα παιδιά που έπαιζαν κέρδισαν το κοινό τους. Η Ντίνα Παντελέων που έγραψε τη σειρά ζούσε στο σπίτι της τα προβλήματα της νεολαίας».

«Η Κικίτσα είναι ένας ρόλος που λάτρεψα. Δε δυσκολεύτηκα, μου πήγαινε πολύ αυτό που έκανα. Στην προσωπική μου ζωή δεν επεμβαίνω τόσο, αλλά τον χάρηκα πολύ αυτό το ρόλο. Δεν είχα καταλάβει ότι θα κάνει τόσο επιτυχία αυτός ο ρόλος.

Έχει τύχει ως Κικίτσα να περπατάω σε ένα πάρκο, και τέσσερα αγοράκια με αγκάλιασαν και μου είπαν ότι θα ήθελαν μια γιαγιά σαν και εμένα. Η Κικίτσα ενδιαφερόταν πάρα πολύ, αλλά έχωνε τη μύτη της παντού». Η Κάρμεν Ρουγγέρη είπε στη συνέχεια: «Πήγαινα πολύ χαρούμενη στο γύρισμα, είχαμε πολύ ωραίο κλίμα.

Αγαπούσα πολύ όλους τους συναδέλφους, ιδιαίτερα τον Σάκη Μπουλά. Κάθε χρόνο που παίζει η σειρά κάνει νούμερα. Ήταν το σίριαλ που ανέβασε λίγο το κασέ. Κάθε χρόνο έπαιρνα και καλύτερα χρήματα». «Είμαι φανατική αντικαπνίστρια και είχα δηλώσει από την αρχή ότι αν κάπνιζαν ως ρόλοι θα το σχολίαζα.

Σε ένα επεισόδιο έπρεπε να καπνίσει και η Κικίτσα, και τους είπα ότι σε καμία περίπτωση δε θα το κάνω αυτό. Έγινε μεγάλη φασαρία γιατί επέμεναν να καπνίσω και τους είπα ότι φεύγω από το σίριαλ. Και τότε μου είπαν εντάξει κυρία Ρουγγέρη, ελάτε πίσω, δεν θα καπνίσετε».