Το πάρτι συνεχίζεται - Η Κόνι ξεσαλώνει με τις φίλες της στο bachelorette πριν το γάμο της

Το ζει κανονικά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το πάρτι συνεχίζεται - Η Κόνι ξεσαλώνει με τις φίλες της στο bachelorette πριν το γάμο της

H Kόνι Μεταξά μέσα στο καλοκαίρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Μάριο Καπότση, καθώς καιρό τώρα συζητάμε για τον γάμο τους και ήμασταν σε αναμονή για την τελική ημερομηνία. Η τραγουδίστρια ακολουθώντας τυπικά τα έθιμα θέλησε να κάνει ένα εντυπωσιακό bachelorette με τις φίλες της.

Στη Σαντορίνη λοιπόν, την είδαμε να διασκεδάζει να απολαμβάνει αυτές τις τυπικές τελευταίες στιγμές ελευθερίας, πριν τα στέφανα. Να σημειωθεί εδώ πως από την τελευταία φωτογραφία, που δημοσίευσε στο instagram κάλεσε αρκετές φίλες της και όλες τους ταξίδεψαν μέχρι το νησί, για χαρίσουν μοναδικές στιγμές στο κορίτσι πριν ντυθεί νυφούλα.

Φωτογραφίες από το bachelorette της Κόνι Μεταξά

«Περιμένω να γίνει το μυστήριο για να...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» παραχώρησε συνέντευξη η Κόνι Μεταξά η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση καθώς αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι.

«Τα έχω τελειώσει όλα για τον γάμο μου, τώρα ασχολούμαι με το videoclip μου! Με τον Τάσο Ξιαρχό που κάνει την χορογραφία μου, ήμασταν πάντα μαζί απλά είμαστε τρελοί και οι δύο. Στον γάμο μου δεν θα έχω χορογραφία, θα μπω σαν το «παρτσακλό»! Περιμένω να γίνει για να μπορέσω να φάω μετά. Με κρατάει το αγόρι μου αλλά τρώω κρυφά».