Πόζαρε τόπλες σε ονειρική πισίνα - Χιλιάδες αντιδράσεις με τη φωτογραφία της Τούνη για την επέτειο με τον Αλεξάνδρου

Στο νησί του έρωτα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πόζαρε τόπλες σε ονειρική πισίνα - Χιλιάδες αντιδράσεις με τη φωτογραφία της Τούνη για την επέτειο με τον Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη είναι ένα κορίτσι πολύ λαμπερό και πετυχημένο στα επαγγελματικά της, ωστόσο τα δύσκολα είχαν την τιμητική τους τη φετινή χρονιά για εκείνη. Ο θάνατος της μαμάς της ήταν κάτι, που τη συγκλόνισε, όμως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποτέλεσε πολύ σημαντικό στήριγμα για εκείνη.

Με τις τόσες πολλές δοκιμασίες, που έχουν περάσει σήμερα μετρούν έναν χρόνο μαζί και για να το γιορτάσουν αποφάσισαν να πάνε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Σαντορίνη. Το ζευγάρι περνάει ονειρικά, και η τελευταία ανάρτηση της Ιωάννας στο instagram δείχνει πόσο χαλαρή και άνετη είναι μαζί του.

Η Ιώαννα Τούνη ποζάρει τόπλες στην ταξίδι για την επέτειο με τον Αλεξάνδρου

«Οι Δευτέρες όπως θα έπρεπε να είναι…ΑΛΛΑ ΔΕΝ. Για πες… ποιό emoji περιγράφει καλύτερα το σημερινό σου mood?».

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Αλεξάνδρου;

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει δηλώσει πως θέλει να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Σε συνέντευξη του λοιπόν, στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend, αποκάλυψε πως θα ήθελε και να υιοθετήσει.

Το μοντέλο μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια, ενώ σε ερώτηση αν η Ιωάννα Τούνη θα επιθυμούσε το ίδιο, εξομολογήθηκε πως πιστεύει ναι καθώς έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης σε πολλά πράγματα.

«Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί. Μου αρέσει να έχω πολλά παιδιά και αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω το δικό μου, είναι στα σχέδια μου το να μπορώ να έχω ένα παιδάκι ακόμη που να μην είναι βιολογικό να μην είναι δικό μου. Πιστεύω θετική σε αυτό θα είναι και η Ιωάννα Τούνη, σαν άνθρωποι είμαστε πολύ κοντά σε επίπεδο σκέψης. Της αρέσουν τα παιδιά», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.