Αναστέναξε η Μύκονος με το κόκκινο μαγιό της Ιωάννας Μπούκη - Πιο διαχυτική από ποτέ με τον Αντώνη Σρόιτερ

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το Σαββατοκύριακο στο νησί των ανέμων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αναστέναξε η Μύκονος με το κόκκινο μαγιό της Ιωάννας Μπούκη - Πιο διαχυτική από ποτέ με τον Αντώνη Σρόιτερ

Το... τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύασαν ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η εκπομπή του δημοσιογράφου, «Αυτοψία», ήταν και η αφορμή για να βρεθούν στη Μύκονο, ενώ παράλληλα με τα γυρίσματα έκαναν και τις βουτιές τους κάτω από τον καυτό ήλιο!

Ο φακός τού YOU συνάντησε το ζευγάρι στην κοσμική παραλίας της Ψαρούς να απολαμβάνουν άκρως τρυφερές στιγμές μεταξύ τους. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν σταμάτησαν να χαμογελούν, να αγκαλιάζονται και να ανταλλάσσουν πειράγματα κατά τις (περίπου τρεις) ώρες που πέρασαν στις ξαπλώστρες του Nammos, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Σίγουρα όχι ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη που έχουν παντρευτεί δύο φορές, μάλιστα, την πρώτη με πολιτικό το 2013, λίγο πριν από τον ερχομό της πρωτότοκης κόρης τους, Νάντιας, και τη δεύτερη στις 9 Ιουλίου το 2018, με θρησκευτικό γάμο, αφότου είχαν αποκτήσει και τη μικρή Παυλίνα (δείτε εδώ φωτογραφίες των κοριτσιών).

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Μπούκη & Σρόιτερ

Μπούκη Μύκονος

Μπούκη περιοδικό you

Μπούκη Σρόιτερ
Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 1/6, σε όλα τα περίπτερα με μόνο 1,50 ευρώ

Από το Survivor στο... GNTM

Τι κι αν είναι μαμά δύο παιδιών; Με τέτοιο κορμί άνετα θα μπορούσε να πάει στο “Survivor”. Μάλιστα, κατά το παρελθόν τής είχε γίνει πρόταση την οποία αρνήθηκε. Όπως αποκάλυπτε πρόσφατα η αισθητικός, πρόταση τής έγινε και από το GNTM, την οποία επίσης αρνήθηκε γιατί δεν θέλει να χάσει στιγμή δίπλα από τα παιδιά και τον σύζυγό της. Με χιούμορ και ο Αντώνης Σρόιτερ σχολίαζε πρόσφατα «Και σ' εμένα έγινε πρόταση για το GNTM, αλλά αρνήθηκα».