Ο Θέμης Αδαμαντίδης έκανε το επόμενο βήμα με την αρκετά χρόνια νεότερη σύντροφό του

Πότε θα φάμε κουφέτα;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
 Ο Θέμης Αδαμαντίδης έκανε το επόμενο βήμα με την αρκετά χρόνια νεότερη σύντροφό του

Όπως είναι γνωστό, ο Θέμης Αδαμαντίδης βρίσκεται σε σχέση τον τελευταίο καιρό και ζει τον απόλυτο έρωτα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι ζευγάρι με τη Βαρ­βάρα Κίρκη (δείτε εδώ φωτογραφίες της) και οι δυο τους συνηθίζουν να κρατούν τη σχέση τους μα­κριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν από λίγο καιρό, η πρώτη δημό­σια εμφάνισή τους έγινε σε νυχτερινό κέντρο. Η Βαρβάρα μάλιστα δήλωσε για τον γνωστό τραγου­διστή στο «Secret»: «Ο Θέμης είναι σημα­ντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Μένου­με μαζί και είμαστε παντού μαζί, στις συναυλίες, στο μαγαζί και οπουδήπο­τε αλλού. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος».

Το επόμενο βήμα κάνει ο Θέμης Αδαμαντίδης με τη σύντροφό του

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση του. Συγκεκριμένα, πήραν την απόφαση να συγκατοικήσουν μιας και είναι ήδη μαζί εδώ και έναν χρόνο. Το σπίτι, όπου μένουν εδώ και λίγο καιρό, βρίσκεται στα νότια προάστια.

Αδαμαντίδης Κίρκη

Οι πρώτες δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη για την σχέση του

Ευχάριστα νέα έγιναν και επίσημα γνωστά και αυτά αφορούν στην προσωπική ζωή του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση του με την Μπάρμπαρα Κίρκη. Το ζευγάρι είναι πολύ καλά μαζί και ο φακός του Πρωινού τους έπιασε σε μια δημόσια εμφάνιση που είχαν οι δύο τους.

Εμείς είχαμε μια γνώση για το ποια είναι η ξανθιά κυρία στο πλάι του, αφού την είχαμε δει στο παρελθόν πολύ κοντά και με έναν άλλον τραγουδιστή. Τελικά ο Θέμης μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα την Πέμπτη 12/5 και επιβεβαίωσε πως στο κομμάτι των ερωτικών του είναι πάρα πολύ καλά και μάλιστα άφησε αιχμές πως δε θα έλεγε όχι ακόμα και στο σενάριο ενός παιδιού.

«Όταν είσαι μόνος σου, σου λείπει κάτι. Η παρέα η συντροφικότητα, ο έρωτας, η αγάπη είναι κάτι που το χρειαζόμαστε όλοι. Στα προσωπικά μου είμαι πάρα πολύ καλά!»! Γάμος στα σχέδια του Θέμη Αδαμαντίδη υπάρχει; «Ποτέ δεν λέμε ποτέ» τόνισε στον Γρηγόρη Μπάκα!