«Βγαίνει ο δικηγόρος από μέσα μας» - Λύτρας και Πολυζωγοπούλου αποκαλύπτουν για τη σχέση τους

Η κοινή συνέντευξη του ζευγαριού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Βγαίνει ο δικηγόρος από μέσα μας» - Λύτρας και Πολυζωγοπούλου αποκαλύπτουν για τη σχέση τους

Ο Απόστολος Λύτρας και η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου άνοιξαν το σπίτι τους (δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους με την υψηλή αισθητική) στην Χριστίνα Πατσιώκα και στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και παραχώρησαν μία κοινή συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Οι δυο τους μίλησαν για τη γνωριμία, το γάμο τους και γενικά για την προσωπική τους ζωή.

Οι δηλώσεις του ζευγαριού Λύτρα - Πολυζωγοπούλου για την κοινή τους ζωή

«Γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών και δεν αργήσαμε να κάνουμε οικογένεια με ένα παιδί. Έχω 2 παιδιά από τον προηγούμενο γάμο μου. Τι θα μπορούσε να πει η γυναίκα μου, ότι είμαι εγωιστής; Ότι εκνευρίζομαι εύκολα. Τη σύζυγό μου τη Σοφία τη θαυμάζω, είναι πάνω στην οικογένεια και το παιδί της και στηρίζει έμενα. Όταν διαφωνούμε σε κάτι, μη λέμε ψέματα, βγαίνει ο δικηγόρος από μέσα μας», είπε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας.

Ο Απόστολος Λύτρας είπε στη συνέχεια: «Σε μία διαφωνία “κερδίζουν” η Σοφία και οι κόρες μου. Οι απόψεις μου είναι πιο συντηρητικές, η Σοφία βλέπει τα πράγματα πιο νορμάλ. Έλεγα στη σύζυγό μου ότι το πρώτο παιδί παίρνει το όνομα από την οικογένεια του άνδρα. Τελικά δώσαμε ουδέτερο όνομα, Δανάη.

Μέχρι και την ήμερα που παντρευόμουν είχα πολύ άγχος για το πώς θα το αντιμετωπίσουν οι κόρες μου από τον προηγούμενο γάμο τη Σοφία. Τα όνειρά μου τα συνδέω και με τα παιδιά μου, έχω παραμερίσει κάποια θέματα που με αφορούν. Η μεγάλη μου κόρη δίνει πανελλήνιες για να περάσει νομική, η μικρή είναι ηθοποιός και σε πρακτορείο μοντέλων».

Από την πλευρά της, η Σοφία Πολυζωγοπούλου, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι ένας άνθρωπος ευφυής και ευαίσθητος, εξαιρετικός σύζυγος και κάλος μπαμπάς. Διαφωνούμε για άπλα και καθημερινά πράγματα και είναι μαραθώνιες οι συζητήσεις μας».

Ο γνωστός ποινικολόγος φωτογραφίζεται με την γυναίκα του στο τεύχος του YOU

Λίγο μετά την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα από την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, ο ποινικολόγος φωτογραφίζεται στο σπίτι του με τη σύζυγό του, επίσης δικηγόρο, Σοφία Πολυζωγοπούλου, και μιλάει για τη γνωριμία τους, τη συνεργασία τους, αλλά και τη συμβίωσή τους γενικότερα...

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Styling: Έλενα Οικονόμου

Makeup: Χριστιάνα Κίρκο

Hair: Δέσποινα Γαβριηλίδου

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Μιλήστε μας για τη γνωριμία σας...

Απόστολος: Πράγματι υπάρχει. Γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς μας. Από εκεί και μετά έχουμε κατανόηση ο ένας για τον άλλον και προσπαθούμε να μην φέρνουμε σπίτι τα προβλήματα της δουλειάς μας.

Είναι εύκολο να συνυπάρχουν δύο δικηγόροι στο ίδιο σπίτι;

Σοφία: Εύκολο είναι να συνυπάρχουν δύο δικηγόροι στο ίδιο σπίτι. Υπάρχει κατανόηση μεταξύ μας και, ναι, μιλάμε πολλές φορές για τη δουλειά, συζητάμε πολλές φορές για τα θέματά μας και μετά το γραφείο, και μες στο γραφείο.

Έχετε βρεθεί αντιμέτωποι σε δικαστήριο;

Α: Όχι, δεν έχει τύχει να βρεθούμε αντιμέτωποι σε δικαστήριο.

Σ: Έχει τύχει να βρεθούμε μαζί στην ίδια πλευρά, όχι αντιμέτωποι.