Depp - Heard: Οι ένορκοι μάλλον τα βρήκαν σκούρα

Συνεχίζουν να συνεδριάζουν και σήμερα 1/6

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Depp - Heard: Οι ένορκοι μάλλον τα βρήκαν σκούρα

Η πολυσυζητημένη δίκη μεταξύ του πρώην ζευγαριού Johnny Depp και Amber Heard δε λέει να τελειώσει με τίποτα. Η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία καθώς οι ένορκοι αποσύρθηκαν από την Παρασκευή 27/5 για να λάβουν απόφαση. Όλα δείχνουν πως ο Depp φαίνεται να τη γλυτώνει με την πλειονότητα των στοιχείων υπέρ του και τελευταία την κατάθεση της πρώην του, Kate Moss που τον «αθωώνει».

Οι ένορκοι δεν έχουν βγάλει ακόμα ετυμηγορία

Παρά το γεγονός ότι περίμεναν όλοι με ανυπομονησία την έκβαση της δίκης και το αποτέλεσμα, οι ένορκοι δεν έχουν βγάλει ακόμα την ετυμηγορία σχετικά με τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της πρώην συζύγου του ο ηθοποιός. Οι νομικές ομάδες των δύο πλευρών παρουσίασαν την Παρασκευή 27/5 τα τελικά τους επιχειρήματα και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για τους πελάτες τους.

Η 7μελής επιτροπή των ενόρκων θα συνεχίσει και σήμερα, 1/6, να εξετάζει τα αποδεικτικά στοιχεία. Οι ένορκοι ξεκίνησαν ξανά τις συζητήσεις σήμερα στις 9 π.μ.. Οι ταυτότητες των ενόρκων θα παραμείνουν σφραγισμένες για ένα χρόνο.

Από νωρίς το πρωί, δημοσιογράφοι, κάμερες και κανάλια από όλο τον κόσμο βρίσκονται έξω από τη δικαστική αίθουσα, περιμένοντας την τελική απόφαση αλλά και οι θαυμαστές του Johnny Depp που έχουν ταξιδέψει από όλα τα μέρη, προκειμένου να δείξουν τη στήριξή τους προς στο πρόσωπό του.

Depp-Heard

Η συναυλία έκπληξη του Johnny Depp

Ο διάσημος ηθοποιός Johnny Depp, λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση της τελικής απόφασης του δικαστηρίου για την υπόθεση που έχει δημιουργήσει η πρώην σύντροφός του, Amber Heard, ενάντια στον ίδιο, βρέθηκε επάνω στη σκηνή και έκανε έκπληξη στο κοινό κατά την συναυλία του φίλου και συνεργάτη του Jeff Beck.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός βρέθηκε από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ στη Βρετανία και η είδηση έγινε γνωστή ύστερα από τις χιλιάδες αναρτήσεις του κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το βράδυ της Κυριακής 29/5, δηλαδή, βρέθηκε στο City Hall του Sheffield και ερμήνευσε μία διασκευή του «Isolation», το οποίο είχε τραγουδήσει πρώτος ο Τζον Λένον.

«Λοιπόν… τι έκπληξη ζήσαμε εχθές το βράδυ με τον Johnny Depp στης σκηνή παρέα με τον Jeff Beck», ανέφερε ένα tweet, ενώ άλλο έγραφε: «Εύχομαι καλή τύχη στο Jeff Beck για το υπόλοιπο της περιοδείας της και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Johnny Depp που συμμετείχε».