«Γύρισε τρέχοντας...» - Η κατάθεση της Kate Moss δικαιώνει τον Johnny Depp

Όλα όσα κατέθεσε

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Γύρισε τρέχοντας...» - Η κατάθεση της Kate Moss  δικαιώνει τον Johnny Depp

Η πολυσυζητημένη δίκη μεταξύ του πρώην ζευγαριού Johnny Depp και Amber Heard έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις για τους δύο ηθοποιούς και κυρίως με την ηθοποιό, που την χλευάζουν και την κατακρίνουν για την συμπεριφορά της, παρά τις προσπάθειές της να βγάλει ανήθικο τον πρώην σύζυγό της . Όλο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο πλήγμα στην καριέρα της.

Η στιγμή που όλοι περίμεναν, όπου θα κατέθετε η Kate Moss, έφτασε. Το διάσημο super model Kate Moss, που διατηρούσε σχέση με τον Depp τη δεκαετία των 90’s, κλήθηκε να καταθέσει εναντίον της Amber Heard, με αφορμή την αναφορά της Heard στο όνομα του μοντέλου σε προηγούμενη κατάθεσή της.

Η κατάθεση της Kate Moss

Η Kate Moss εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της στο δικαστήριο και αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Amber Heard.

«Ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε και δεν με πέταξε από καμιά σκάλα. Φεύγαμε από το δωμάτιο, ο Johnny έφυγε πριν από εμένα και προηγουμένως, είχε καταιγίδα. Καθώς έβγαινα από το δωμάτιο, κατέβηκα τις σκάλες και γλίστρησα, πόνεσε η πλάτη μου. Ούρλιαξα, γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί και πονούσα πολύ. Γύρισε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με μετέφερε πίσω στο δωμάτιό μου και ζήτησε ιατρική βοήθεια», δήλωσε το μοντέλο.

Τρέμει" η Amber για την απόφαση του δικαστηρίου

Η δίκη της Amber Heard και του Johhny Depp για συκοφαντική δυσφήμιση γίνεται όλο και πιο σκληρή όπως όλα δείχνουν στην εξέλιξή της, μιας και με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι αρκετά δύσκολο να προβλέψει κανείς ποιος θα κερδίσει τη δίκη. Η απελπισία και η κούραση ωστόσο που δείχνει η δικηγόρος της ηθοποιού είναι ενδεικτική για κάποιους για το αποτέλεσμα, καθώς τα συμπεράσματα δίνουν και παίρνουν.

Σε ένα απόσπασμα από τη δίκη που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μπρέντεχοφτ ακούγεται να λέει «προσπαθώ, προσπαθώ» καθώς εξέταζε την Heard ενώ η «σταρ» δικηγόρος του Depp, Καμίλ Βάσκες συνέχιζε να προβάλλει αντιρρήσεις για τις περισσότερες ερωτήσεις της.

Αντιδρώντας στην έντονη εξέταση, οι θαυμαστές σχολίασαν την ενότητα ότι το αστέρι των «Πειρατών της Καραϊβικής» θα κερδίσει τη δίκη με αυτό το ρυθμό. «Το «προσπαθώ, προσπαθώ» από τη δικηγόρο της «είναι σαν να λέει στον εαυτό της ότι αυτή η υπόθεση δεν πάει πουθενά και ειλικρινά προσπαθεί να δημιουργήσει τις συνθήκες μια υπόθεση όπου δεν υπάρχει καμία», έγραψε ένας θαυμαστής.

«Το βλέμμα της αγωνίας και της απελπισίας για τη Heard είναι αναζωογονητικό. Κάθε φορά που γίνεται ένσταση, αισθάνεται ότι ο κόσμος της συρρικνώνεται και η υπόθεση του Johhny Depp γίνεται πιο έγκυρη όσο περνούν τα λεπτά στα μάτια του κοινού», αναφέρει ένα άλλο σχόλιο.

Η δίκη μεταξύ τους, όπου διακυβεύεται μια πιθανή αποζημίωση 100.000.000 δολαρίων που ζήτησε η ηθοποιός με το επιχείρημα ότι ο πρώην σύζυγός της της προκάλεσε ψυχολογική και σωματική βλάβη, έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Η ηθοποιός δεν φαίνεται να έχει μεγάλη αισιοδοξία ότι η απόφαση των ενόρκων θα την ωφελήσει, καθώς υπάρχουν εκδοχές που δείχνουν διαφορές μεταξύ της ίδιας και της νομικής της ομάδας. Υπάρχουν βέβαια αρκετά σημάδια υποστήριξης και συμπάθειας στα κοινωνικά δίκτυα προς το έργο που επιτελεί η δικηγόρος της.

Και είναι ότι η στρατηγική που επέλεξε η έμπειρη νομικός είναι να παρουσιάσει τον Depp ως έναν καταχρηστικό χαρακτήρα μπροστά σε μια αδύναμη γυναίκα που προσπάθησε να αντιμετωπίσει τα πράγματα μέχρι που δεν είχε άλλη επιλογή από το να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Η γυναίκα που εκπροσωπεί, ωστόσο, φαίνεται να μην πείθεται από αυτή την απεικόνιση και δείχνει σημάδια φόβου για πιθανή οπισθοδρόμηση στο δικαστήριο.