Πρωινό: «Ελπίζω να καταφέρουμε να... » - Οι πρώτες δηλώσεις του Λιάγκα μετά το τηλεφώνημα για βόμβα

Ευτυχώς ήταν φάρσα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Πρωινό: «Ελπίζω να καταφέρουμε να... » - Οι πρώτες δηλώσεις του Λιάγκα μετά το τηλεφώνημα για βόμβα

Χθες, Τρίτη 31/5 και λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή “Το Πρωινό” ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως στον ΑΝΤ1 δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα για βόμβα, με αποτέλεσμα η εκπομπή να διακοπεί και η ροή του προγράμματος του σταθμού να σταματήσει. Εκτός από τα στούντιο ΚΑΠΠΑ όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα των εκπομπών του ΑΝΤ1, εκκενώθηκαν και τα βασικά κτήρια του σταθμού στο Μαρούσι καλού κακού.

Έτσι, στη συνέχεια είδαμε σε επανάληψη κάποιο επεισόδιο της κωμικής σειράς “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Τελικά, η περιπέτεια των εργαζομένων του ΑΝΤ1 τελείωσε γρήγορα και ανώδυνα. Μόλις ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες, όλοι επέστρεψαν στα πόστα τους.

Τα πρώτα λόγια του Λιάγκα μετά το τηλεφώνημα για βόμβα την επόμενη μέρα

Σήμερα 1/6, η εκπομπή “Το Πρωινό” βγήκε κανονικά στον “αέρα” χωρίς προβλήματα. Στην αρχή της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας(δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση του παρουσιαστή μετά το τηλεφώνημα) αφού καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, εξήγησε τι συνέβη την προηγούμενη μέρα.

«Καλώς ήρθατε στο Πρωινό!. Σήμερα είναι Τετάρτη, ελπίζω να καταφέρουμε να την βγάλουμε όλη την εκπομπή και να μη γίνει η περιβόητη φάρσα με την βόμβα. Εντάξει, τι να κάνουμε τώρα. Το ξέραμε ότι δεν είχε βόμβα αλλά οφείλουν οι υπεύθυνοι να πάρουν τα μέτρα τους», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η πρώτη ανάρτηση της Φαίης Σκορδά μετά το τηλεφώνημα στο Πρωινό για βόμβα

Ένα απρόοπτο τηλεφώνημα για βόμβα στο Πρωινό έγινε χτες 31/5, με αποτέλεσμα η εκπομπή να σταματήσει αμέσως και να μην επιστρέψει τελικά ποτέ.

«Θα πάμε τώρα σε ένα θέμα. Μετά μπορεί και να μη γυρίσουμε. Γιατί υπάρχει ένα τηλεφώνημα για βόμβα και μέχρι να γίνει η σχετική έρευνα μπορεί να καθυστερήσει η εκπομπή να επιστρέψει. Μπορεί και να μην επιστρέψει καθόλου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί, κι εμείς να ενημερωθούμε», ανέφερε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά. Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα, ξεκίνησε να προβάλλεται σε επανάληψη η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Λίγα λεπτά αργότερα, η παρουσιάστρια, που ενδεχομένως να μην την δούμε του χρόνου στο Πρωινό, προχώρησε σε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα δημοσίευσε μια selfie της μέσα από τα καμαρίνια, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Επιστροφή στο καμαρίνι, όλα καλά», έγραψε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Η πρώτη ανάρτηση της Φαίης Σκορδά μετά το τηλεφώνημα στο Πρωινό για βόμβα