Η Ιλάειρα Ζήση έσπασε την σιωπή της για πρώτη φορά: "Ο πραγματικός λόγος που φύγαμε από το Asia Express είναι γιατί..."

Στο πλευρό της ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Ιλάειρα Ζήση έσπασε την σιωπή της για πρώτη φορά:

Πριν καλά καλά αρχίσει το ταξιδιωτικό παιχνίδι "Asia Express", στην Αθήνα βρίσκονται ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, αφού οι πολυσυζητημένοι παίκτες το εγκατέλειψαν λίγες μέρες πριν. Μετά τις φήμες που ακούστηκαν σχετικά με το λόγο της αποχώρησής τους, το ζευγάρι το πρωί της Τετάρτης 1/6 έκανε δηλώσεις στο Happy Day, και αποκάλυψαν τον πραγματικό λόγο αυτής της απόφασής τους.

Για ποιο λόγο έφυγαν από το Asia Express Μαυρικίου και Ζήση

Ο γνωστός παραγωγός και σκηνοθέτης συγκεκριμένα έριξε τα πυρά του σχετικά με ψευδή δημοσιεύματα που διάβασε σχετικά με την αποχώρησή του, δηλαδή πως απείλησε την παραγωγή, και ανέφερε: «Υπάρχουν κάποια όρια, ήταν ανυπόστατα τελείως όσα ειπώθηκαν και το εννοώ πως θα τους κάνω μήνυση αλλά με το που πήρα τηλέφωνο μου ζήτησαν συγγνώμη και το κατέβασαν...»

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψαν πως ο πραγματικός λόγος που έφυγαν είναι διότι θέλουν να κάνουν οικογένεια και παιδάκι, παρόλο που η παραγωγή προσπάθησε να τους μεταπείσει για αυτή την απόφαση της εξόδου τους από το παιχνίδι.

Έδωσαν το πρώτο προσκλητήριο του γάμου τους - Ο επίτιμος καλεσμένος

Μόλις λίγες μέρες μετά την επιστροφή τους από το Asia Express, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς τις ετοιμασίες για τον γάμο τους. Είναι γνωστό άλλωστε πως δεν κρατιούνται και αν όλα πάνε καλά θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον ερχόμενο Αύγουστο στην Κύπρο.

Μάλιστα, οι ίδιοι έδωσαν και το πρώτο προσκλητήριο στον νονό του γαμπρού. Και μπορεί πολύ να μην το γνωρίζουν αλλά τον Μαυρίκιο τον έχει βαφτίσει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

«Συνάντηση κορυφής! Απόψε ο νονός μου, πρόεδρος της Κύπρου μας γνωρίζει την Ιλάειρα. Δώσαμε το πρώτο προσκλητήριο! Επόμενη συνάντηση ο γάμος μας τον Αύγουστο!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram ο θεατρικός παραγωγός.