''Εγώ αν είχα το κορμί της...'': H Κλέλια Πανταζή παίρνει θέση για τη Μπόμπα

Τι δήλωσε με αφορμή την κριτική που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Εγώ αν είχα το κορμί της...'': H Κλέλια Πανταζή παίρνει θέση για τη Μπόμπα

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η πρώην ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Κλέλια Πανταζή, με το απόσπασμα να προβάλεται σήμερα Τετάρτη 1/6. Κλήθηκε να σχολιάσει τα συμβάντα με τη Χριστίνα Μπόμπα και τα αρνητικά σχόλια που έλαβε από followers.

H γνωστή αθλήτρια απάντησε επίσης για τον αν έχει δεχτεί η ίδια παρόμοιες επιθέσεις στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram με αφορμή κάποια ανάρτηση.

Τι απάντησε η Κλέλια Πανταζή για τη Χριστίνα Μπόμπα

«Και εγώ αν είχα το κορμί της μάλλον την ίδια μπλούζα θα φόραγα. Έχουμε 2022, ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει. Ας σταματήσουμε να είμαστε επικριτικοί με τις ζωές των άλλων».

Και συνέχισε:

«Εγώ δεν έχω δεχτεί ποτέ τέτοια σχόλια στο Instagram, ευτυχώς έχουμε πολύ καλές σχεσεις με τους followers μου».

«Ένιωθα την ανάγκη να την πάρω τηλέφωνο και να...» - Στο πλευρό της και η Ελεονώρα Μελέτη

Η Χριστίνα Μπόμπα δέχθηκε μία σοκαριστική "επίθεση" από το κοινό που την παρακολουθεί στο Instagram, με αφορμή κάποιες φωτογραφίες της από το ταξίδι της στο Μιλάνο. Το θέμα αυτό, προβλήθηκε στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 30/5, και η παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη, θέλησε να δηλώσει την στήριξή της στην νέα μανούλα και να δώσει τη δική της οπτική.

Η ίδια, λοιπόν, θεωρεί πως η κακή κριτική που δέχθηκε η Influencer είναι πολύ στενάχωρη, καθώς πραγματοποίησε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους, και το γεγονός πως η δουλειά της είναι στον χώρο του θεάματος, ευθύνεται άμεσα για τα σχόλια αυτά. Τόνισε, μάλιστα, πως όποια μητέρα δουλεύει, ώστε να έχει το παιδί της τα πάντα, είναι αξιοζήλευτο και τέτοια πράγματα δεν θα έπρεπε να είναι θέμα προς συζήτηση το 2022.

«Έβλεπα το Σαββατοκύριακο το θέμα με την Χριστίνα Μπόμπα και πραγματικά στεναχωρήθηκα. Ένιωθα την ανάγκη να την πάρω τηλέφωνο και να της πω αν στεναχωρήθηκε, να μη στεναχωριέται» ανέφερε αρχικά.

«Τα σχόλια γράφτηκαν κάτω από φωτογραφίες της Χριστίνας που είχε πάει στο Μιλάνο για επαγγελματικούς λόγους. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η δουλειά της κι όφειλε να παραστεί στα βραβεία για τις Influencers. Αν η Χριστίνα εκείνη τη στιγμή ήταν πίσω από ένα ταμείο σε ένα σούπερ μάρκετ ή σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά, καμία δεν θα έλεγε από κάτω κάτι τέτοιο.

Ίσα ίσα που θα έλεγαν η μάνα, η ήρωας που δουλεύει για να μεγαλώσει το παιδί της. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι τελείως προκαταλήψεις και δυστυχώς είναι προκαταλήψεις που καλλιεργούν γυναίκες για γυναίκες και αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Το θεωρώ απαράδεκτο το 2022 μια μαμά να κρίνεται και να σχολιάζετε από άλλες μαμάδες για το αν είναι καλή ή όχι επειδή πήγε ένα ταξίδι», ευμπλήρωσε έπειτα.