H Kυβέλη Χατζηευστρατίου με ''καυτό'' μπικίνι στη Μύκονο - Τη συνέλαβε ο φακός

Η εμφάνιση που ανέβασε τον υδράργυρο στο ''νησί των ανέμων''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
H Kυβέλη Χατζηευστρατίου με ''καυτό'' μπικίνι στη Μύκονο - Τη συνέλαβε ο φακός

Ξεκίνησε και επίσημα από σήμερα 1/6 το καλοκαίρι, όμως ήδη πολύ celebrities έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις καθώς ο υδράργυρος έχει ''χτυπήσει κόκκινο''.Ανάμεσα στους κλασσικά αγαπημένους προορισμούς είναι και για φέτος η Μύκονος. Εκεί η κάμερα του Mykonos live tv'' έπιασε τα πράσα πρώην παίκτρια του GNTM.

Ο λόγος φυσικά για τη νικήτρια του GNTM Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Το γνωστό μοντέλο επέλεξε ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι για τις βουτιές της και μαγνήτισε τα βλέμματα των θαμώνων. Το ''νησί των ανέμων'' είναι συνηθισμένο στις όμορφες παρουσίες. Εκεί βρίσκεται και η Μαρίνα Πατούλη, που ανεβάζει συχνά αιθέριες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της(δείτε την εδώ με εντυπωσιακό ροζ φόρεμα).

Τι πλάνα απαθανάτισε ο φακός του Mykonos Live TV

Η κάμερα του καναλιού τράβηκε πλάνα της στην παραλία Παράγκα. Εκεί έκανε ηλιοθεραπεία και απόλαυσε τα καταγάλαν νερά του νησιού. Τα πλάνα παρακάτω μιλάνε από μόνα τους. Όπως φαίνεται και από το βίντεο αυτό όλα τα βλέμματα στην παραλία είναι στραμμένα επάνω της.

"Κέντρισε" τις εντυπώσεις η Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα ψώνια της σε γνωστό εμπορικό κέντρο

Δεν είναι η πρώτη φορά που το γνωστό μοντέλο τραβάει τα βλέμματα με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της. Πριν από λίγους μήνες βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής με ρούχα αυτή τη φορά.

Βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο προκειμένου να λάβει τα δώρα που είχε κερδίσει. Μάλιστα, η κάμερα του YouWeekly.gr την απαθανάτισε και πάλι σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω έχει επιλέξει ένα απλό casual look επιλέγοντας ένα crop top με ένα φαρδύ τζιν και μαύρες μπότες.

Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Αποκλειστικές φωτογραφίες - Κυβέλης Χατζηευστρατίου

Κυβέλη Χατζηευστρατίου - Νικήτρια GNTM