Ακυρώθηκε η συμμετοχή «βόμβα» - Για ποιο λόγο δεν θα συνεργαστεί η Ελένη Φουρέιρα με την Chanel

Περίμεναν πως και πως αυτό το act στα Mad Video Music Awards

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ακυρώθηκε η συμμετοχή «βόμβα» -  Για ποιο λόγο δεν θα συνεργαστεί η Ελένη Φουρέιρα με την Chanel

Το πρωί της Τετάρτης 1/6 ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», μας ανακοίνωσε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Οι φήμες ήθελαν την Ελένη Φουρέιρα και την εκπρόσωπο της Ισπανίας στην Eurovision, Chanel να συνεργάζονται σε ένα τραγούδι «φωτιά» στα φετινά Mad Video Music Awards (δείτε εδώ ποιοι θα τραγουδήσουν στα βραβεία).

Δεν θα συνεργαστεί η Φουρέιρα με την Chanel

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο όμως, αυτό κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Ο λόγος ακόμα δεν είναι βέβαιος, αλλά ο δημοσιογράφος υποψιάζεται ότι έχει υπάρξει ένα πρόβλημα στις δισκογραφικές τους και δεν μπορούν να τα βρουν.

Όμως η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρόταση στον παραγωγό της, Νίκο Κοκλώνη να τραγουδήσουν οι δυο τους στην τελευταία εκπομπή της σεζόν.

Λίγο πριν τα Mad κυκλοφόρησε νέο δίσκο η Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα είναι σε μια πολύ δημιουργική φάση και τα καλλιτεχνικά της πάνε πολύ καλά τελευταία και αυτό είναι κάτι, που δε μας κάνει καθόλου εντύπωση μιας και δίνει πολύ μεγάλη βάση κάθε της επόμενο βήμα. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μας είχε ενημερώσει με πολύ χαρά, πως είναι στα σκαριά το νέο της άλμπουμ.

Την Τρίτη 31/5 κυκλοφόρησε ένα promo video του «Poli Ploki» και πραγματικά οι πρώτες εντυπώσεις είναι μοναδικές. Με 12 νέα και εντελώς διαφορετικά τραγούδια, η Φουρέιρα ετοιμάζεται να βάλει φωτιά στο καλοκαίρι μας αφού με τα περισσότερα από αυτά θα μας ξεσηκώσει και με άλλα μας ταξιδέψει, σε στιγμές που ο καθένας έχει ανάγκη. Να σημειωθεί εδώ πως στις 3 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμα όλα τα κομμάτια.

1. Ξέρεις η Ελένη

2. El Telephone – Ελένη Φουρέιρα x DJ Bobito ft. Ayman

3. Aya – Ελένη Φουρέϊρα & Hawk

4. Πες το

5. Συγκινητικά (Συγκινήθηκα)

6. Poli_Ploki (prod. by Beyond)

7. Όχι

8. Μόνο Εσύ Κι Εγώ – Κωνσταντίνος Αργυρός x Ελένη Φουρέιρα

9. Η Aμαρτία Θέλει Εσένα

10. Αεράκι (Το θηλυκό)

11. Μπορεί – Mad Clip x Ελένη Φουρέιρα

12. Fotia (Greek version) – Evangelia x Ελένη Φουρέιρα