Από ηθοποιός παρουσιαστής - Ποιος αναλαμβάνει δική του εκπομπή στον ΑΝΤ1

Στο στόχαστρο οι επώνυμοι

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Από ηθοποιός παρουσιαστής - Ποιος αναλαμβάνει δική του εκπομπή στον ΑΝΤ1

Την Τετάρτη 1/6 ανακοινώθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μία νέα εκπομπή, που έρχεται στην ελληνική τηλεόραση. Το κόνσεπτ είναι γνωστό και χιλιοπαιγμένο αλλά με ένα μικρό twist αυτή τη φορά. Ο πρώτος που είχε παρουσιάσει παρόμοια εκπομπή ήταν ο Βλάσσης Μπονατσος και λεγόταν «Άλλα κόλπα».

Νέα εκπομπή με παρουσιαστή τον Πέτρο Λαγούτη

Τα γυρίσματα ξεκινάνε τη Δευτέρα 6/6 και θα είναι μία παραλλαγή της εκπομπής του Φερεντίνου, το «Μπαμ» και του Σάββα Πούμπουρα με τις φάρσες. Παρουσιαστής θα είναι ο Πέτρος Λαγούτης(ο οποίος πρόσφατα μίλησε για τη σχέση του με την Μυρτώ Αλικάκη), τον οποίο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής αλλά δεν μας είπε και πολλά μιας και δεν του επιτρεπόταν.

«Δε μπορώ να πω, δε με αφήνει ο ΑΝΤ1, είναι έκπληξη. Ναι, είμαι πολύ πειραχτήρι», ήταν οι μοναδικές κουβέντες του ηθοποιού και πλέον και παρουσιαστή.

Το διαφορετικό θα είναι πως οι φάρσες θα απευθύνονται μόνο σε επώνυμους. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν φέτος το καλοκαίρι και η εκπομπή θα προβάλλεται 1 με 2 φορές την εβδομάδα.

Ο ηθοποιός πρόσφατα βίωσε ένα συγκλονιστικό περιστατικό

Καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 3/5 ο Πέτρος Λαγούτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μέσα σε όλα και για το απίστευτο σκηνικό που βίωσε πριν μερικά χρόνια, όταν την ώρα που γυρνούσε από τη δουλειά του, έπιασε στο τσάκ τον κλέφτη του αμαξιού του.

«Γύρναγα από το μαγαζί και φεύγω για να γυρίσω στο σπίτι και βλέπω μέσα στο αυτοκίνητο έναν άνθρωπο, κοιτάω την πινακίδα και ήταν το δικό μου. Πήγα του χτύπησα το τζάμι και του είπα ότι “έχεις κάνει λάθος αυτοκίνητο”.

Τότε ανοίγει το τζάμι και μου λέει “δικό σου είναι; του λέω ναι, ανοίγει την πόρτα και μου λέει δεν σου έχω κάνει ζημιά και του λέω όπως βλέπεις ούτε εγώ σου κάνω ζημιά”. Στη συνέχεια βγαίνει και μου λέει τη φοβερή ατάκα, “να στο κλειδώσω; το κλειδώνει και φεύγε”» περιέγραψε ο Πέτρος Λαγούτη.