«Του είχα κρατήσει μια θέση μπροστά» - Η Τζεφ Μοντάνα αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση της με τον πατέρα της

«Εγώ είμαι εντάξει από την δική μου πλευρά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Του είχα κρατήσει μια θέση μπροστά» - Η Τζεφ Μοντάνα αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση της με τον πατέρα της

Το πρωί της Τετάρτης 31/5 η Κατερίνα Καινούργιου κάλεσε στο πλατό της εκπομπής της, την Τζεφ Μοντάνα, η οποία πλέον ζει στιγμές επαγγελματικής ευτυχίας, καθώς ταινίες που συμμετέχει προβλήθηκαν στο φεστιβάλ των Καννών. Ωστόσο η ηθοποιός αποκάλυψε πως από το κοινό έλειπε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο.

Παραδέχτηκε ότι με τον πατέρας της πλέον δεν έχουν επικοινωνία, ενώ εκείνη πάντα του φιλά μια θέση στα παραστάσεις της. Εκείνος όμως ποτέ δεν πηγαίνει, γεγονός που προσπαθεί να συνηθίσει εκείνη (δείτε εδώ ποια είναι η σχέση του πατέρα της με τον Αλέξη Κούγια).

Η Τζεφ Μοντάνα συγκινεί όταν μιλά για τον πατέρα της

«Έκανα την κίνηση και κάλεσα τον μπαμπά μου στη βραδιά, εγώ είμαι εντάξει από τη δική μου πλευρά. Χάρηκα που τον κάλεσα, είχα μόνο ένα άτομο που μπορούσα να καλέσω και κάλεσα τον μπαμπά μου. Υπήρχε μια θέση μπροστά, στην πρώτη γραμμή δεξιά, άδεια.

Εγώ το έκανα αλλά καταλαβαίνω γιατί δεν ήρθε. Θα ήταν περίεργο για μένα να τον δω να έρχεται. Είναι μια συνθήκη που δε μπορώ να διαχειριστώ ενώ μια κενή θέση την έχω αποδεχθεί. Η μητέρα μου έχει κάνει προσπάθειες να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα σε εμένα και τον πατέρα μου.

Οι περισσότεροι πατεράδες είναι έτσι. Είναι δύσκολη πίστα οι πατεράδες. Υπάρχουν βέβαια και πολύ καλοί πατεράδες. Εντάξει, δε με ενδιέφερε αν θα έρθει. Δε χρειάζεται να είσαι και κολλητά με τους γονείς σου. Αν έχεις κοντά σου την οικογένεια της επιλογής σου είσαι καλά».

Η αποκάλυψη της Τζεφ Μοντάνα για τους γάμους της

Η Τζεφ Μοντάνα, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην Super Κατερίνα τη Δευτέρα 11/4 ίσως και για πρώτη φορά, πως έχει παντρευτεί ήδη δύο φορές παρά το νεαρό της ηλικίας της. Το γνωστό μοντέλο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Δημήτρη Λιγνάδη καθώς είναι και εκείνη θύμα του αλλά και στη σχέση με της γονείς της.

«Παντρεύτηκα στα 19 μου την Ίλια Ντάρλινγκ. Παντρεύτηκα και δεύτερη φορά με τρανς γυναίκα. Θέλω να είναι καλά η Ίλια, έχει και ένα παιδάκι, είναι εδώ στην Ελλάδα. Γνώριζε για την φύση μου από την αρχή, φορούσαμε τα ίδια ρούχα. Η Ίλια ήταν αποδεκτή από την οικογένεια μου» αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο.