«Τέτοια κατάθεση προσωπικής αλήθειας...» - Τα τρυφερά λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Τζεφ Μοντάνα

Η συγκίνηση δε κρυβόταν και από τους δυο

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Τέτοια κατάθεση προσωπικής αλήθειας...» - Τα τρυφερά λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Τζεφ Μοντάνα

Το πρωί της Τετάρτης 31/5 η Κατερίνα Καινούργιου κάλεσε στο πλατό της εκπομπής της, την Τζεφ Μοντάνα, η οποία πλέον ζει στιγμές επαγγελματικής ευτυχίας, καθώς ταινίες που συμμετέχει προβλήθηκαν στο φεστιβάλ των Καννών. Ωστόσο η ηθοποιός, η οποία απαχόλησε πρόσφατα με τις δηλώσεις της για τη σχέση της με τον Λιγνάδη, αποκάλυψε πως από το κοινό έλειπε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο.

Τα τρυφερά λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Τζεφ Μοντάνα

«Μίλησα μαζί της. Τέτοια κατάθεση προσωπικής αλήθειας μέσα σε 10 λεπτά δεν είχα ξανακούσει. Καιρό είχα να ακούσει αλήθεια στο χώρο της τηλεόρασης. Μοναδική!», είπε συγκινημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την καλεσμένη.

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Τον σέβομαι πολύ. Είναι υπέροχος με ό,τι καταπιαστεί. Είστε πολύ τυχεροί που τον έχετε», σχολίασε επίσης συγκινημένη η Τζεφ.

Η Τζεφ Μοντάνα συγκινεί όταν μιλά για τον πατέρα της

Παραδέχτηκε ότι με τον πατέρα της πλέον δεν έχουν επικοινωνία, ενώ εκείνη πάντα του φιλά μια θέση στα παραστάσεις της. Εκείνος όμως ποτέ δεν πηγαίνει, γεγονός που προσπαθεί να συνηθίσει εκείνη (δείτε εδώ ποια είναι η σχέση του πατέρα της με τον Αλέξη Κούγια).

«Έκανα την κίνηση και κάλεσα τον μπαμπά μου στη βραδιά, εγώ είμαι εντάξει από τη δική μου πλευρά. Χάρηκα που τον κάλεσα, είχα μόνο ένα άτομο που μπορούσα να καλέσω και κάλεσα τον μπαμπά μου. Υπήρχε μια θέση μπροστά, στην πρώτη γραμμή δεξιά, άδεια.

Εγώ το έκανα αλλά καταλαβαίνω γιατί δεν ήρθε. Θα ήταν περίεργο για μένα να τον δω να έρχεται. Είναι μια συνθήκη που δε μπορώ να διαχειριστώ ενώ μια κενή θέση την έχω αποδεχθεί. Η μητέρα μου έχει κάνει προσπάθειες να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα σε εμένα και τον πατέρα μου.

Οι περισσότεροι πατεράδες είναι έτσι. Είναι δύσκολη πίστα οι πατεράδες. Υπάρχουν βέβαια και πολύ καλοί πατεράδες. Εντάξει, δε με ενδιέφερε αν θα έρθει. Δε χρειάζεται να είσαι και κολλητά με τους γονείς σου. Αν έχεις κοντά σου την οικογένεια της επιλογής σου είσαι καλά».