Στιγμές ευτυχίας για την Έλενα Ασημακοπούλου - Το τρυφερό βίντεο με την κόρη της

Η ανάρτηση της περήφανης μαμάς στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Έλενα Ασημακοπούλου - Το τρυφερό βίντεο με την κόρη της

Η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη πρόσφατα, έχει φτιάξει μία πολύ όμορφη οικογένεια με το σύζυγό της, Μπρούνο Τσιρίλο, που την ολοκληρώνει η κορούλα τους, Μαρία-Ροζαρία. Η όμορφη ηθοποιός απολαμβάνει να περνάει χρόνο με την αγαπημένη της κόρη, και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της, καθώς είναι πολύ ενεργή στα social media. Η αδυναμία στην μοναχοκόρη της δεν κρύβεται.

Η πιο πρόσφατη ανάρτησή τους δημοσιεύθηκε χτες 31/5 και μας δείχνει την 12χρονη κόρη της να κάνει την αγαπημένη της δραστηριότητα, που δεν είναι άλλη από την aerial yoga, ένα πολύ διασκεδαστικό είδος γυμναστικής, και την ίδια να την τραβάει βίντεο για να απαθανατίσει τη στιγμή.

Η δημοσίευση συνοδευόταν από την εξής λεζάντα: «Το ταλαντούχο μωρό μου! Είσαι η καλύτερη! Είμαι τόσο περήφανη για σένα!». Τα σχόλια εντυπωσιασμού από κάτω πήραν «φωτιά» με την γλυκιά ανάρτηση. Το κορίτσι είναι ιδιαίτερα άνετο στα πανιά και με ωραία κίνηση και άνεση εκτελεί την χορογραφία.

Η ανάρτηση της Έλενας Ασημακοπούλου

Αλλά και ο μπαμπάς Μπρούνο Τσιρίλο δε παραλείπει να κάνει δημοσιεύσεις με την κόρη τους

Ο Μπρούνο Τσιρίλο είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media μιας και απολαμβάνει να κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητά του.

Όπως είναι λογικό πέρα από το ποδόσφαιρο, μια άλλη αδυναμία του είναι και η αγαπημένη του κόρη, Μαρία - Ροζαρία, καρπός του έρωτά του με την Έλενα Ασημακοπούλου.

Η κορούλα τους πλέον είναι 12 ετών και όπως φαίνεται έχει ακολουθήσει για τα καλά τα χνάρια του πατέρα της μιας και λατρεύει τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Έτσι, ο Μπρούνο Τσιρίλο θέλησε να αναρτήσει μια φωτογραφία της κόρης του στην οποία πόζαρε σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με μια μπάλα. Μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησής του, ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Η ζωή μου σε μια φωτογραφία».

Η ανάρτηση του Μπρούνο Τσιρίλο