Μέρα χαράς και συγκίνησης στο Καλό Μεσημεράκι - Ξετρελάθηκε ο Μουτσινάς: «Επιτέλους, καλώς ήρθατε!»

Yποδέχτηκε κόσμο στο πλατό!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μέρα χαράς και συγκίνησης στο Καλό Μεσημεράκι -  Ξετρελάθηκε ο Μουτσινάς: «Επιτέλους, καλώς ήρθατε!»

Ιδιαίτερη ήταν η εκπομπή της Τετάρτης 1/6 για τον Νίκο Μουτσινά (δείτε εδώ ποιος κρύβετε πίσω από τις ατάκες του) και το Καλό μεσημεράκι, καθώς μετά από 27 μήνες "μοναξιάς" στο πλατό, υποδέχτηκε κόσμο ώστε να θυμηθούν τις παλιές καλές δόξες! Στην αρχή φάνηκε λίγο πρωτόγνωρο, καθώς το διάστημα που μεσολάβησε ήταν μεγάλο!

Με ζωντανό κοινό το Καλό Μεσημεράκι!

Ήταν 10 Μαρτίου 2020, όταν το Καλό Μεσημεράκι είχε για τελευταία φορά κοινό στο στούντιο μιας και τα τότε μέτρα που πάρθηκαν κατά του κορωνοϊού ανάγκασαν τότε την εκπομπή του ΣΚΑΙ να σταματήσει να δέχεται κόσμο στο πλατό, κάτι που σήμερα έλαβε τέλος.

«Ήρθαν οι άνθρωποι, επιτέλους. Καλώς ήρθατε! Καταλαβαίνετε τώρα, έχουμε να τα πούμε καιρό, θα φύγετε κατάκοποι σήμερα, πάρτε το απόφαση», είπε ο Νίκος Μουτσινάς ενώ φανερά συγκινημένη ήταν και η Βάνια.

 Μεγάλη συγκίνηση στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Μουτσινάς

Τις τελευταίες ημέρες ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα θέλουν την Ζέτα Μακρυπούλια να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον Κωνσταντίνο Δέδε όπου όπως φαίνεται περιμένουν και το πρώτο τους παιδί.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, ο Λευτέρης Ελευθερίου ο οποίος ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής (27/5) στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» προκάλεσε πολλά γέλια. Μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Εδώ παντρεύτηκαν οι φίλοι μας, ο Κωνσταντίνος Δέδες και η Ζέτα Μακρυπούλια, δεν θα παντρευόμουν εγώ;».

Από την άλλη, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε γελώντας: «Τι βλάκας! Όχι μόνο παντρεύτηκαν, η Ζέτα θα κάνει και το παιδί του. Είναι οδοντίατρος, δεν μπορεί να την ξεγεννήσει και να μην το μάθουν οι κάμερες. Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Πόσο βλαμμένο το παιδί! Να ζήσουν!».