Καλό Μεσημέρακι: Ποιος κρύβεται πίσω από τις επικές ατάκες του Νίκου Μουτσινά; - Η αποκάλυψη από το Love It

Είναι ηθοποιός και σεναριογράφος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλό Μεσημέρακι: Ποιος κρύβεται πίσω από τις επικές ατάκες του Νίκου Μουτσινά; - Η αποκάλυψη από το Love It

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιος κρύβεται πίσω από τις ευφάνταστες ατάκες του Νίκου Μουτσινά; (δείτε εδώ το επικό σχόλιο του παρουσιαστή για τον Νίκο Κοκλώνη).Το μεσημέρι της Τρίτης 31/5 η εκπομπή «Love It», παρουσίασε για πρώτη φορά τον άνθρωπο που γράφει τις επικές ατάκες στο Καλό Μεσημεράκι.

Ο Τόλης Παπαδημητρίου κρύβεται πίσω από τις ατάκες του Νίκου Μουτσινά

Πρόκειται για τον Τόλη Παπαδημητρίου, έναν νεαρό ηθοποιό και κειμενογράφο, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη συνεργασία του με τον παρουσιαστή, για τις δυσκολίες που συναντά, ενώ αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ναι μου έχει τύχει να δώσω κάτι στον Νίκο Μουτσινά και μην του αρέσει για αυτί αυτός είναι ο ερμηνευτής και εκεί έγκειται και η καλή συνεργασία. Να το βρούμε.

Μαζί του δεν έχω αντιμετωπίσει καμία δυσκολία, το μόνο είναι η ταχύτητα, είναι κάθε μέρα η εκπομπή. Και το μυαλό πόσο να γεννήσει. Είναι δύσκολο», παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, που ήταν και δάσκαλός του σχολίασε: «Αυτό που εισπράττει το κοινό, δεν μπορεί να είναι η πραγματικότητα. Το κοινό αγαπάει έναν ρόλο, που ενσαρκώνει ο ηθοποιός και απλά τα ταυτίζει, αλλά δεν είμαστε οι ρόλοι μας. Και μιλάμε για έναν άνθρωπο εξαιρετικά ταλαντούχο, που όμως έχει κάνει κάποιες εγκληματικές συμπεριφορές.

«Ήταν έντονος, αλλά από τον έντονο μέχρι όλα αυτά που κατηγορείται απέχει πολύ».

Λίγα Λόγια για τον Τόλη Παπαδημητρίου

Γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 1990 στην Άρτα αλλά μεγάλωσε στην Χαλκίδα. Από μικρή ηλικία έδειξε έμφυτη κλίση προς την τέχνη, καθώς στο δημοτικό, επηρεασμένος από τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, έγραφε τα δικά του σενάρια, κι έπειτα τα σκηνοθετούσε «ανεβάζοντας» τις πρώτες του παραστάσεις, στην αυλή του σχολείου.

Παιδί φιλολόγων, διάβαζε θεατρικά και λογοτεχνικά έργα κι έτσι πριν ακόμα τελειώσει το σχολείο, είχε ήδη αποφασίσει ότι ήθελε να ακολουθήσει την υποκριτική και να εξελίξει την συγγραφή του.

Το 2011, ξεκίνησε να φοιτά στην Δραματική Σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου ενώ το 2012 πήρε υποτροφία και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη σχολή αυτή. Το 2013, άρχισε να φοιτά στη αναγνωρισμένη από το υπουργείο Πολιτισμού, Ανώτερη Σχολή Καλών Τεχνών "Ιάκωβου Καμπανέλλη" απ’ όπου κι αποφοίτησε με άριστα, το 2015.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του γνώρισε και φοίτησε δίπλα σε σημαντικούς Έλληνες ηθοποιούς όπως ο Δημήτρης Καταλειφός, η Κάτια Δανδουλάκη, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Μαρία Σολωμού και άλλους.

Οι βασικότερες επιρροές στην συγγραφική και σκηνοθετική του άποψη κι εξέλιξη είναι οι αυθεντικές κωμωδίες κι όλο το έργο του Αλέκου Σακελλάριου, η σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου, οι φάρσες του Ray Cooney, το πνεύμα αρχαίων κλασσικών συγγραφέων όπως ο Αριστοφάνης, καθώς και μεγάλοι ξένοι σκηνοθέτες όπως ο Quentin Tarantino. Η υποκριτική του διάθεση έχει επηρεαστεί από παλαιότερους Έλληνες και ξένους ηθοποιούς όπως ο Κώστας Χατζηχρήστος, ο Βασίλης Τσιβιλίκας κι ο Eddie Murphy.