Ο Γεωργακόπουλος ''απασφάλισε'' για την πρώτη του ερωτική επαφή και ξέσπασε σε γελιά

«Είχα πολύ έντονη ζωή...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Γεωργακόπουλος ''απασφάλισε'' για την πρώτη του ερωτική επαφή και ξέσπασε σε γελιά

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος την Τετάρτη 1/6 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε για τη σειρά Σασμός, που παίζει και κάνει τεράστια επιτυχία, στη συνέχεια έκανε κάποιες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Να θυμίσουμε εδώ πως ο ηθοποιός, είναι πατέρας πολύ γνωστής και πετυχημένης νεαρής τραγουδίστριας, ωστόσο αποκάλυψε πως πριν αποκτήσει την κόρη του είχε πολύ έντονη ζωή. Μάλιστα όταν θέλησε να μοιραστεί για τις πρώτες του ερωτικές επαφές, ξέσπασε σε γέλια αφού θυμήθηκε πως ήταν ενεργός από πολύ μικρή ηλικία, συγκεκριμένα από τα 13 του χρόνια.

Οι δηλώσεις του Λάζαρου Γεωργακόπουλου που έφεραν γέλια στο Στούντιο 4

«Άρα, η εποχή που εσύ ήσουν εργένης δεν ήταν μεγάλη, δεν ξέρεις πώς είναι να είσαι εργένης», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος τότε τους αιφνιδίασε απαντώντας: «Είχα πολύ έντονη ζωή από πολύ μικρός. Πολύ έντονη, από 13 ετών».

«Και με εμπειρίες από 13 ετών;», ρώτησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος για να λάβει τη θετική απάντηση του ηθοποιού.

«Ρε Θανάση! Για όνομα του Θεού!», παρενέβη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου χαμογελώντας.

Ο Γεωργακόπουλος μιλά για το γάμο που δεν έκανε

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος ή αλλιώς το αφεντικό των φυλακών και ο αιμοβόρος Καραπάνος, στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Τετάρτης 30/3 και αποκάλυψε πολλά για τη ζωή του.

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά Σασμός, ως Βλάσης Καραπάνος, μίλησε τη σχέση του με τη γυναίκα του, την οποία δεν έχει παντρευτεί όπως αναφέρει αλλά και για το πρόβλημα υγείας της κόρης του και τραγουδίστριας, Joanne.

«Είμαι πολύ περήφανος για την κόρη μου. Ήμουν υποστηρικτικός στο να κάνει ότι θέλει. Η Ιωάννα έχει ένα θέμα με τα μάτια της, έχει το νόσο του Στάργκαρντ και μέσα από το The Voice βρήκε ένα κέντρο που κάνει βελονισμό, ειδικευμένο για τα μάτια και από τότε που το άρχισε έχει μία καλυτέρευση», είπε αρχικά

«Έχω μια μακρόχρονη σχέση με τη γυναίκα μου, που δεν θα μπορούσε να υπάρχει χωρίς την εμπιστοσύνη. Δεν είχαμε παντρευτεί ποτέ, κάναμε όμως πρόσφατα ένα σύμφωνο συμβίωσης, λόγω του covid. Ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί ότι πρέπει να υπάρχει ένα χαρτί για να γιορτάσουν δύο άνθρωποι» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Η κόρη μας πήγαινε σε σπίτια των φίλων της και έβλεπε φωτογραφίες των γονιών τους με νυφικά και κουστούμια και κάποια στιγμή έρχεται και μου λέει μπαμπά θέλω να δω φωτογραφίες από τον γάμο και της είπα πως δεν έχουμε παντρευτεί και έμεινε άναυδη. Η Ιωάννα βαφτίστηκε στα έξι της και αυτό έγινε γιατί η μητέρα μου που έχει πεθάνει το ήθελε και είπαμε να της κάνουμε το χατίρι», κατέληξε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.