Ευχάριστα νέα για την Ζέτα Δούκα και τον Μιχάλη Χατζηαντωνά - Μαθεύτηκε πριν από λίγο

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για την Ζέτα Δούκα και τον Μιχάλη Χατζηαντωνά - Μαθεύτηκε πριν από λίγο

Χαρές για ακόμα ένα ζευγάρι της showbiz, αυτή την φορά γιορτάζει η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς, καθώς ο δεύτερος έχει σήμερα, 1/6, τα γενέθλιά του. Έτσι το ζευγάρι βρήκε την αφορμή να περάσει στιγμές ευτυχίας και χαλάρωσης και να ξεφύγει από τον δύσκολο δικαστικό αγώνα που εμπλέκεται.

Οι ευχές της Ζέτα Δούκα για τα γενέθλια του άντρα της

Η ηθοποιός που είναι πολύ ενεργή στα social media και της αρέσει να μοιράζεται στιγμές με τους ακολούθους της στα social media, δεν θα μπορούσε να μην κάνει μια δημόσια ανάρτηση για να ευχηθεί στον αγαπημένο της. Και αυτό έκανε ποστάροντας μια κοινή τους φωτογραφία αλλά και ένα βιντεάκι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Χρόνια πολλά στον μοναδικό μου Μιχάλη, που είναι ένα είδος από μόνος του! Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου και να κάνεις όλα τα όνειρα σου πραγματικότητα. Εγώ θα είμαι εδώ, να σε στηρίζω και να σε καμαρώνω», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την υγεία της

Μετά την αποκάλυψη πως η Ζέτα Δούκα είχε νευρική ανορεξία, καλεσμένη στην εκπομπή «Απλές κουβέντες» του OPEN, μίλησε για τα όσα βίωσε από την ηλικία των 15 έως τα 26 της. Τα λόγια της... συγκλονίζουν.

«Έχω περάσει νευρική ανορεξία και νευρογενή βουλιμία από τα 15 μέχρι τα 26 μου. Ο σωστός όρος είναι διαταραχές πρόσληψης τροφής και είναι καλό να το λέμε σωστά. Υπάρχει η πεποίθηση ότι ο ανορεξικός δεν πεινάει και δεν θέλει να φάει, κάτι που είναι λάθος».

«Ο άνθρωπος που έχει ανορεξία και πεινάει και θέλει να φάει. Χρησιμοποιεί την τροφή ως μέσο άσκησης, εξουσίας και τελειομανίας στο κεφάλι του. Ως μέσο έλεγχο στον εαυτό του. Όταν προσπαθείς να ελέγξεις κάτι σημαίνει ότι έχεις ένα μεγάλο κενό με την ίδια σου την πηγή της ύπαρξης».

«Ο διαταραχές πρόσληψης τροφής είναι σοβαρές ψυχικές αρρώστιες που ανήκουν στην κατηγορία των εθισμών, όπως είναι τα ναρκωτικά και το αλκοόλ» πρόσθεσε η ηθοποιός.