«Θα ήθελα να μου πείτε πώς σκέφτεστε, αν σκέφτεστε...» - Η οργισμένη ανάρτηση της Ζέτας Δούκα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα ήθελα να μου πείτε πώς σκέφτεστε, αν σκέφτεστε...» - Η οργισμένη ανάρτηση της Ζέτας Δούκα

Η Ζέτα Δούκα, η οποία προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις προδοσίες που έχει δεχθεί, θέλησε να απολαύσει την ημέρα της ξεκινώντας με μία βόλτα στο πάρκο της Γλυφάδας, το πρωί της Πέμπτης 28/4. Παρόλα αυτά, το θέαμα που αντίκρισε της στέρησε όλη την καλή διάθεση που διέθετε και αντίθετα της προκάλεσε μεγάλη οργή.

Στο περίπατό της, λοιπόν, η ηθοποιός παρατηρούσε παντού πεταμένες μάσκες, μέσα σε φυτά και σε όλη την επιφάνεια του πάρκου, γεγονός που της δημιούργησε μεγάλη απορία και θυμό για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Φωτογράφισε, έτσι, τα στοιχεία και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story μιλώντας με έντονο ύφος προς το κοινό της.

Η οργισμένη ανάρτηση της Ζέτας Δούκα

«Καλημέρα κοιτώντας χαμηλά. Τουλάχιστον, ελπίζω να σταματήσει το απαράδεκτο φαινόμενο τον άλλο μήνα, που θα φύγουν οι μάσκες, μαζί με τον κορωνοϊό. Αρκεί βεβαίως να μην πεταχτούν κάτω. Όλοι εσείς που πετάτε τις μάσκες σας κάτω αντί για τον κάδο που είναι στο ένα κέντρο, κυριολεκτικά, θα ήθελα πραγματικά να μου πείτε πώς σκέφτεστε. Αν σκέφτεστε βεβαίως για πολύ αμφιβάλω», έγραψε η ίδια.

Ζέτα Δούκα

Λίγες μέρες πριν απόλαυσε τη γιορτή της - Το ομορφότερο δώρο που της έδωσε η κόρη της, Θάλεια

Μπορεί να μην το γνώριζαν πολλοί αλλά το πραγματικό όνομα της Ζέτας Δούκα, είναι Γεωργία. Το βαφτιστικό όνομα της ηθοποιού δεν της ταίριαζε για την είσοδό της στον χώρο της υποκριτικής και έτσι το άλλαξε. Όμως οι δικοί της άνθρωποι, στις 25/4, δεν σταμάτησαν να της στέλνουν ευχές και δώρα. (Δείτε εδώ που πέρασε το Πάσχα η ηθοποιός)

Το πιο όμορφο δώρο που έλαβε η ηθοποιός ήταν αυτό που της έδωσε η κόρη της Θάλεια, η οποία της ζωγράφισε μια τεράστια κόκκινη καρδιά γράφοντάς της: «Για σένα μαμά. Χρόνια Πολλά μαμά, Σ’ αγαπώ πολύ».

H Zέτα Δούκα, θέλησε να μοιραστεί αυτό το δώρο με τους διαδικτυακούς της φίλους σημειώνοντας: «Ναι γιορτάζω και πήρα το ωραιότερο δώρο! Να είμαστε όλοι καλά και ήρεμοι»