Φεύγει από την Αθήνα η Ζέτα Δούκα - Που θα περάσει το Πάσχα η ηθοποιός;

Μαζί της ο σύζυγός της και η κόρη της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φεύγει από την Αθήνα η Ζέτα Δούκα - Που θα περάσει το Πάσχα η ηθοποιός;

Εκτός Αθηνών έφυγε και η Ζέτα Δούκα με τον σύζυγό της, Μιχάλη Χατζαντωνά, οι οποίοι μετά από δύο χρόνια στην Αθήνα επέλεξαν να περάσουν το Πάσχα τους στο χωρίο, όπως και οι περισσότεροι Αθηναίοι. Το ζευγάρι μαζί με την 6χρονη κόρη τους, Θάλεια απολαμβάνουν τις Πασχαλινές τους διακοπές και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Η εκδρομή της Ζέτα Δούκα για το Πάσχα

Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε τις φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τον προορισμό τους.

Μάλιστα ποζάρει με τον σύζυγό της και την κόρη της και φαίνεται πως το απολαμβάνει όσο τίποτα, καθώς μπόρεσε να φύγει από την Αθήνα και από τα δικαστικά προβλήματα με τον Γιώργο Κιμούλη που την κυκλώνουν.

«Η αγάπη θέλει κι αυτή το χρόνο της, το χώρο της, την ηρεμία της, την αλλαγή περιβάλλοντός της…», έγραψε σε ανάρτησή της.

«Ο κόσμος αλλάζει μόνο όταν δεν...»

To Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών όπως είναι γνωστό συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε την οριστική διαγραφή των ηθοποιών που απασχόλησαν με τα περιστατικά που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, Φιλιππίδη, Κιμούλη και Χαϊκάλη. Η Δώρα Χρυσικού μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook ανακοίνωσε την απόφαση του ΣΕΗ και η Ζέτα Δούκα θέλησε να κάνει και εκείνη το σχόλιο της.

Η Ζέτα Δούκα που είχε μιλήσει πέρυσι για τη λεκτική κακοποίηση που έχει δεχθεί στο παρελθόν από τον Γιώργο Κιμούλη, έγραψε στο Instagram της:

«Ο κόσμος δεν αλλάζει με τα λόγια. Δεν αλλάζει με την ουδέτερη παρακολούθηση της όποιας δράσης. Ο κόσμος αλλάζει μόνο όταν δεν φοβάσαι να πράττεις και να υποστηρίζεις την αλήθεια. Από λόγια έχουμε χορτάσει, στις πράξεις υστερούμε. Το καλό συσπειρώνει. Το κακό μένει μόνο του στο τέλος».

Η Ζέτα Δούκα για τις διαγραφές από το ΣΕΗΤο σχόλιο της Ζέτα Δούκα για τις διαγραφές από το ΣΕΗ