Έκατσε 9,5 ώρες στο χειρουργείο για να βάλει μαλλιά - Αγνώριστος ο Ορέστης Τζιόβας

Το χρειαζόταν;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έκατσε 9,5 ώρες στο χειρουργείο για να βάλει μαλλιά - Αγνώριστος ο Ορέστης Τζιόβας

Ο Ορέστης Τζιόβας είναι ένας πολύ αγαπημένος ηθοποιός, που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια με τη συμμετοχή του σε σίριαλ και θεατρικές παραστάσεις. Η σχέση του με το κοινό είναι καλή, καθώς μέσα από την ενεργή του συμμετοχή στα social media αλληλεπιδρά μαζί τους, λαμβάνοντας συχνά και ακατάλληλο περιεχόμενο, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος.

Από την μέχρι τώρα παρουσία του στο instgram διαφαίνεται ένας καλλιτεχνικός χαρακτήρας και καθόλου εμμονή με την εικόνα του. Είναι σίγουρα ένας πολύ ωραίος άντρας και αυτό το καταλαβαίνει κανείς με μια σύντομη ματιά στα σχόλια του και γι αυτό ίσως αποφάσισε να κάνει εμφύτευση μαλλιών, την οποία και γνωστοποίησε τελείως ακομπλεξάριστος από το repost, που έκανε τη δημοσίευση του γιατρού του.

Το αποτέλεσμα δε μπορεί να είναι εμφανές και άμεσα ορατό καθώς η διαδικασία αυτή από τη μέρα της εμφύτευσης μέχρι το τελικό αποτέλεσμα θέλει χρόνο, ωστόσο εμείς το φανταζόμαστε και θα τον απογειώσει.

Ο Ορέστης Τζιόβας έκανε εμφύτευση μαλλιών

«Νοσηλεύτηκα, χρειάστηκα οξυγόνο»

Το μεσημέρι της Παρασκευής 14/01 ο Ορέστης Τζιόβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love it». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό ενώ αποκάλυψε πως δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκείνη την περίοδο που πέρασε την συγκεκριμένη περιπέτεια με την υγεία του.

«Εγώ πέρασα τον κορωνοϊό τον Ιούνιο και άσχημα κιόλας. Ήμουν μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, δεν μπήκα εντατική, αλλά χρειάστηκα οξυγόνο. Δεν αισθάνθηκα μοναξιά γιατί είχε το Euro.

Με τις μεταλλάξεις δεν φοβάμαι, γιατί όπως λένε το περνάμε ελαφριά. Προσπαθώ να προσέχω όσο πιο πολύ γίνεται για τη διασπορά και ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες.

Έχουμε συνέχεια πρόβλημα με τα γυρίσματα και κάνουμε συνέχεια παύσεις. Έχουμε πολλά κρούσματα και έχουν δυσκολέψει τα πράγματα. Για τον διαχωρισμό με τους εμβολιασμένους και τους μη εμβολιασμένους στα θέατρα δεν θέλω να παρεξηγηθώ.

Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι γιατί η επιστήμη αυτό λέει, αλλά το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη από τους πολίτες προς το κράτος.»