Απίστευτη η ομοιότητά τους - Με λαχανί φόρεμα στα μπουζούκια η Ανδρομάχη με την αδερφή της

Παρά λίγο να της μπερδέψουμε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Απίστευτη η ομοιότητά τους - Με λαχανί φόρεμα στα μπουζούκια η Ανδρομάχη με την αδερφή της

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου είναι μια πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια, η οποία έχει κάνει για την ηλικία της σημαντικά βήματα στο χώρο με τελευταίο την εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision. Τρέχοντας με πολύ λεπτομέρεια τα επαγγελματικά της την βλέπουμε να συχνάζει συχνά πυκνά στα μποζούκια.

Είναι χωρίς αμφιβολία ο φυσικός της χώρος και όταν δεν έχει κάποια δική της εμφάνιση επισκέπτεται άλλους καλλιτέχνες από κοντά. Μετά τα αποκαλυπτικά της πλάνα με τον σύντροφο της στον Βέρτη, αυτή τη φορά επισκέφτηκε το ίδιο νυχτερινό μαγαζί αλλά με την αδερφή της Σταυρούλα, η οποία είναι εξίσου κούκλα και της μοιάζει πάρα πολύ.

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου στα μπουζούκια με την αδερφή της

Ανδρομάχη Δημητροπούλου και η αδερφή της

Το παράπονο της Ανδρομάχης για την αντιμετώπισή της ως ξένη στη Eurovision

Η Ανδρομάχη, η οποία ξεσήκωσε πρόσφατα με τις δηλώσεις της, εκπροσώπησε στη φετινή Eurovision 2022 την Κύπρο αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να ανέβει στην σκηνή του τελικού. Η τραγουδίστρια παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή Happy day, και αναφέρθηκε στο παράπονό της και γενικότερα στα συναισθήματά της για το γεγονός πως την αντιμετώπισαν σαν ξένη εδώ στην Ελλάδα.

«Έχω μια γεύση πάρα πολύ γλυκιά γιατί ήταν πραγματικά μοναδική εμπειρία και μας λείπει πάρα πολύ το Τορίνο και αυτό που ζούσαμε. Γενικά, το μόνο πράγμα που με πικραίνει, για να το πω έτσι, είναι ότι είμαι μία Ελληνίδα που ζει στην Ελλάδα.

Είμαι Ελληνίδα καλλιτέχνης, Έλληνες με ακούνε, για Έλληνες, κυρίως, τραγουδάω, και για τους Έλληνες και για τους Κύπριους εννοείται, και με ενόχλησε λίγο το ότι είδα μια αντιμετώπιση σαν να είμαι κάποια ξένη, από κάπου αλλού, δεν ξέρω πώς να το πω», είπε η Ανδρομάχη.

«Αυτό με ενόχλησε», τόνισε κλείνοντας η Ανδρομάχη.