"Κόλαφος" ο Γιαννόπουλος - «Δεν ξέρω ούτε τι θα κάνει η Μαλέσκου, ούτε τι θα κάνω εγώ»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Ο ανταγωνισμός φέτος ήταν αρκετά μεγάλος ανάμεσα στις ψυχαγωγικές εκπομπές καθώς πολλές ήταν εκείνες οι οποίες την φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν κατάφεραν να σημειώσουν ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Μια από αυτές ήταν και η εκπομπή του «ΣΚΑΪ», "Love it" όπου στο τιμόνι της παρουσίασης είναι η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερες φήμες την θέλουν την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν να βρίσκεται εκτός. Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» "τσάκωσε" τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά:

Οι δηλώσεις του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου

«Όλα καλά, μια χαρά, πολύ ωραία ήταν. Τόσο όσο αναφορά την επόμενη σεζόν δεν έχω ιδέα, εμένα η βάση μου έτσι κι αλλιώς είναι το ραδιόφωνο. Τηλεοπτικά θα δούμε, δεν ξέρω δεν έχω ιδέα.

Δεν έχω ιδέα για το Love it, δεν ξέρω τίποτα. Εγώ απλά όσο αναφορά δεν έχω συζητήσει τίποτα ούτε εντός ούτε εκτός. Δεν ξέρω καν ούτε τι θα κάνει η Ι. Μαλέσκου, ούτε τι θα κάνω εγώ».

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει πώς ένιωσε με τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί

Η κάμερα της εκπομπή «Mega Καλημέρα» και η Ελένη Μουστάκη συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου και τη ρώτησε για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και το τηλεοπτικό της μέλλον, τώρα που έχει γίνει πλέον γνωστό πως δε θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ. Η γνωστή παρουσιάστρια αρνήθηκε να απαντήσει επ' αυτού αλλά σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί.

«Νιώθω γεμάτη. Όσοι έχουμε δημόσιο λόγο κρινόμαστε. Δεν αισθάνθηκα σε δυσμενή θέση, όλα είναι καλοδεχούμενα, εφόσον μπορούν να σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Κάποια σχόλια που καλό θα ήταν να μην είχαν γίνει, με πίκραναν, αλλά τα προσπερνώ και δεν κρατάω κακίες», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε στη συνέχεια: «Το άγχος για τους αριθμούς δεν το αισθάνθηκα ποτέ. Το άγχος το έχω καθημερινά για να είμαι καλή και συνεπής. Δεν θα βγω εγώ να σου πω τι θα γίνει με το «Love It», αυτά τα ξέρει ο ΣΚΑΙ. Κανένας δεν πάει χαμένος. Θα έρθει η στιγμή που θα μπορώ να μιλήσω πιο άνετα.