Δεύτερος χωρισμός για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα - Τι συνέβη

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεύτερος χωρισμός για την Φαίη Σκορδά  και τον Γιώργο Λιάγκα - Τι συνέβη

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 2/6, ήρθε στην επιφάνεια το ρεπορτάζ της δημοσιογραφικής ομάδας για τις συζητήσεις που αφορούν το πρόγραμμα των καναλιών για την επόμενη σεζόν.

Στη συζήτηση συμπεριλαμβάνεται η Μαρία Μπακοδήμου και η Μάριον Μιχελιδάκη, όμως, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω με τις αλλαγές που φαίνεται πως θα πραγματοποιηθούν. Τα νέα θα πέσουν σαν βόμβα, γεγονός που μας θυμίζει το πρόφατο τηλεφώνημα που δέχθηκαν στην εκπομπή και τους τρομοκράτησε.

Η Μαρία Μπακοδήμου, δηλαδή, δεν έχει υπογράψει ακόμα για κάποια συγκεκριμένη εκπομπή, όμως αυτό που είναι σίγουρο είναι η απουσία της από το μουσικό σόου στο οποίο υπήρξε κριτής την περασμένη σεζόν, J2US. Για την παρουσιάστρια του OPEN, από την άλλη, δεν φαίνεται να υπάρχουν τρομερές αλλαγές, ειδικά σε σύγκριση με το Πρωινό του ANT1.

Οι αλλαγές που φημολογούνται για το Πρωινό και το ζεύγος Σκορδά - Λιάγκα

«Στη συζήτηση είναι ακόμα. Φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά. Δεν έχουμε συμφωνία και υπογραφές. Οι σκέψεις που υπάρχουν, τη δεδομένη στιγμή, στο ΣΚΑΪ είναι για καθημερινή εκπομπή και για τη ζώνη 12-2 για ψυχαγωγική εκπομπή», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος για την Μπακοδήμου, που πιθανώς θα αντικαταστήσει την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Τα συμβόλαια τα επεξεργάζονται οι δικηγόροι των παρουσιαστών, αυτή τη στιγμή, για κάποιες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν, κυρίως, με την ώρα.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό ζευγάρι Σκορδά - Λιάγκα, σημείωσε: «Οι πληροφορίες λένε πως κλειδώνει προς το να χωριστούν ο Γιώργος και η Φαίη την επόμενη σεζόν και το σενάριο των ωρών που είναι πιθανό να δούμε είναι να ξεκινάει λίγο πιο νωρίς απ' ότι ξεκινάει τώρα το Πρωινό,

δηλαδή γύρω στις 9.30, με τη θεματολογία που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό να διαχειρίζεται στο Πρωινό, μέχρι τις 11 και στις 11 να αναλαμβάνει η Φαίη με μία ψυχαγωγική εκπομπή σαν αυτή που κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια».

«Ελπίζω να...»

Το πρωί της Παρασκευής 27/5 η εκπομπή «Πρωινό» υποδέχτηκε τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος μίλησε για τα νέα του σχέδια στην μυθοπλασία αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στο θεατρικό χώρο. Ωστόσο στο τέλος της συνέντευξης η Φαίη Σκορδά πέταξε μια ατάκα που εγείρει πολλά ερωτηματικά.

Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως σκοπεύει να παρευρεθεί και πάλι στην εκπομπή στην αρχή της νέα σεζόν για να φέρει γούρι στην παρουσιάστρια. Εκείνη την στιγμή η οικοδέσποινα του χαμογέλασε με νόημα και είπε: «Ελπίζω να με βρεις εδώ…».

Ο Χάρης Ρώμας, εμφανώς αμήχανος από αυτό που μόλις είχε ακουστεί, πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος ότι και θα σε βρω και θα αγκαλιαστούμε πολύ χαρούμενοι αγάπη μου».

«Πάντα», σχολίασε η Φαίη Σκορδά, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας χαμογελούσε σε αμηχανία. Υπενθυμίζουμε ότι οι παρουσιαστές επιθυμούν να χωρίσουν τα «τσανάκια» τους με την νέα σεζόν, κάτι που ο σταθμός προσπαθεί να αποφύγει.