Μετά το τέλος του Καφέ της Χαράς αυτή τη σειρά ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας - Θα "ταράξει" τα νερά

Ποιοι θα πρωταγωνιστούν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετά το τέλος του Καφέ της Χαράς αυτή τη σειρά ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας - Θα

Ο Χάρης Ρώμας ετοιμάζει μία καινούρια σειρά για την τηλεόραση, τελείως διαφορετική από τα δεδομένα που τον έχουμε συνηθίσει. Μετά το τέλος του "Καφέ της Χαράς" που ολοκληρώθηκε ύστερα από πέντε κύκλους, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θέλει να δοκιμάσει τις ικανότητές του σε ένα άλλο είδος σκηνοθεσίας, αυτό της μυθοπλασίας. Θα φτάσει άραγε να διεκδικεί βραβείο Guinness, όπως και το "Κωνσταντίνου και Ελένης";

Η νέα σειρά του Χάρη Ρώμα με τίτλο "Πεφταστέρι"

Η σειρά, λοιπόν, θα ονομάζεται "Πεφταστέρι" και επιθυμεί να μεταφέρει το κοινό στη δεκαετία του 1960 και συγκεκριμένα στη χρυσή περίοδο του ελληνικού κινηματογράφου. Πρόκειται για κωμωδία και οι ηθοποιοί που θα ολοκληρώσουν το βήμα αυτό του σκηνοθέτη είναι περίπου 20.

Οι τρεις ηθοποιοί που έχουν ήδη λάβει τους ρόλους τους είναι η Πέγκυ Σταθακοπούλου, η Τάνια Τρύπη και η Τζόυς Ευείδη, ενώ ρόλο θα έχει και ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας.

Δεν είναι γνωστό, ακόμα, ποιο κανάλι θα αναλάβει την παραγωγή του, αλλά φαίνεται πως η μάχη θα είναι μεγάλη, ιδιαίτερα με το κανάλι του ANT1 που έχει αναλάβει τις περισσότερες από τις επιτυχίες του ηθοποιού.

Χάρης Ρώμας

Λύγισε ο ηθοποιός στο τέλος της παράστασης στη Γερμανία

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star και μίλησε για την παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» που έδωσε στην Γερμανία και τα συναισθήματα που του άφησε, όπως και για την επιθυμία του να γίνει δήμαρχος.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως ήταν απίστευτα συγκινητικό να βραβεύεται από ομογενείς, ενώ δεν έλειψαν τα κλάματα χαράς. Σχετικά, όμως, με την δημαρχία ανέφερε τον τρόπο που θέλει να του δείξει ο κόσμος ότι τον επιλέγει γι' αυτή τη θέση.

«Συγκινήθηκα που με βράβευσαν οι ομογενείς. Επειδή έκλεισε ο κύκλος δύο χρόνων παραστάσεων με αυτό το έργο, συγκινήθηκα και εγώ ο ίδιος όχι μόνο ο κόσμος από κάτω. Έτσι κλαίγαμε όλοι μαζί! Είναι ωραίο να τελειώνεις μια κωμωδία με τόσο πολύ γέλιο και να δημιουργείται ένα τέτοιο διαφορετικό συναίσθημα. Μου άρεσε πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά.

Έπειτα, τόνισε: «Είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα που μας δίνουν οι ομογενείς! Να βλέπεις μια Ελλάδα να πάλλεται μπροστά στα μάτια σου».

«Επειδή θέλω να γίνω και δήμαρχος σκέφτομαι να πάρω το βίντεο από την υποδοχή που μου επιφύλασσε ο κόσμος και να τους ζητήσω να κάνουν το ίδιο για να μου δείξουν ότι με θέλουν», είπε στο τέλος της συζήτησης.