«Ξέρει πολύ καλά τι κάνει η Χριστίνα» - Η Αθηνά Οικονομάκου στηρίζει δημόσια την Μπόμπα

Έχει δεχτεί και η ίδια παρόμοια σχόλια

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ξέρει πολύ καλά τι κάνει η Χριστίνα» - Η Αθηνά Οικονομάκου στηρίζει δημόσια την Μπόμπα

Η Αθηνά Οικονομάκου παρευρέθηκε στην επίδειξη μόδας HautesGrecians, όπου και τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και η δημοσιογράφος τη ρώτησε για την εκπομπή The Masked Singer, για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Μπόμπα και έχει λάβει κα η ίδια παρόμοια. Η ηθοποιός ιδιαίτερα ευδιάθετη απάντησε άνετα και ειλικρινά σε όλες τις ερωτήσεις υποστηρίζοντας την influencer.

Οι δηλώσεις της Οικονομάκου για τα σχόλια στη Μπόμπα

«Διαγράφω τα αρνητικά σχόλια από τα social media, δεν ασχολούμαι. Δεν με επηρεάζει αυτό το μερίδιο, το αγνοώ. Βεβαίως και έχω λάβει και εγώ τέτοια σχόλια. Πρόκειται για πολύ μικρή μερίδα ανθρώπων, το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να μην ασχολούμαι καθόλου και με αυτόν τον τρόπο βαριούνται και δεν ξανά στέλνουν. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει η Χριστίνα, το στηρίζει και για κάποιον λόγο το έκανε.

Από το πρώτο παιδί άλλαξε η ζωή μου, με το δεύτερο είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. Είμαι ευτυχισμένη, είμαι πολύ χαρούμενη, έχω δυο πολύ καλά και σχετικά ήσυχα παιδιά» τόνισε η Αθηνά Οικονομάκου.

Την αποθέωσε στο Instagram - Το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη κάτω από την φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα, λίγο πριν οι δύο κόρες της σβήσουν την τούρτα για τα πρώτα τους γενέθλια, πόζαρε φορώντας το μαγιό της και θέλησε να δώσει ένα διαφορετικό μήνυμα από αυτό που θα περίμενε κανείς. Έντεκα μήνες, λοιπόν, μετά την γέννα των διδύμων η εικόνα της έχει αλλάξει, αλλά ο τρόπος που βλέπει τον εαυτό της είναι ακόμη καλύτερος.

Η νεαρή μανούλα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε για πρώτη φορά το σώμα της μετά την απόκτηση της Αριάνας και της Φιλίππας και παρόλο που δεν είναι το ίδιο γυμνασμένη και γραμμωμένη, οι καμπύλες και τα "ψεγάδια" που μπορεί να βλέπει όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη εξαφανίζονται, καθώς η χαρά και η ευγνωμοσύνη της για το "δώρο" που της δόθηκε είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε σκέψη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, από την άλλη πλευρά, που απολαμβάνει τον ρόλο του πατέρα και μας το δείχνει με τα τρυφερά παιχνίδια που παίζουν μαζί, έδωσε την πιο όμορφη απάντηση στα λόγια της γυναίκας του και έδιωξε κάθε αμφιβολία που μπορεί να αιθάνεται για την ομορφιά της.

«Φέτος το καλοκαίρι το σώμα μου είναι λιγάκι διαφορετικό… έχει τα σημάδια και τις καμπύλες του πιο όμορφου χρόνου της ζωής μου!», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, της έκανε το πιο γλυκό σχόλιο: «Φέτος είσαι πιο sexy από ποτέ».

Το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη στην Χριστίνα Μπόμπα