Χαρές για την Κατερίνα Καινούργιου - Οι ευχές για τα γενέθλια του αδερφού της

Πόσο χρονών γίνεται;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαρές για την Κατερίνα Καινούργιου - Οι ευχές για τα γενέθλια του αδερφού της

Στιγμές ευτυχίας σήμερα 2/6 για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς γιορτάζει ο αγαπημένος της αδερφός, Πάνος. Μάλιστα ένα μήνα μετά τα δικά της γενέθλια, το σπίτι γιορτάζει για δεύτερη φορά καθώς ο Πάνος Καινούργιος κλείνει τα 35 του χρόνια (δείτε εδώ πόσο ετών είναι η παρουσιάστρια).

Γενέθλια για τον μικρό αδερφό της Κατερίνας Καινούργιου

Με την έναρξη της σημερινής της εκπομπής η παρουσιάστρια δεν έχασε χρόνο και ξεκίνησε τις ευχές στον αδερφό της, ενώ αναρωτήθηκε πότε πέρασαν τα χρόνια και πλέον έχει μεγαλώσει και εκείνος.

«Έχει γενέθλια ο αδερφός μου σήμερα. Ε, 35 και ο αδερφός μου, πότε έγινε 35 ο μικρός μου αδερφός;», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια, αλλά κανείς δεν την απάντησε.

Η απογευματινή έξοδος της Κατερίνας Καινούργιου με τον αδερφό της

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία τον χρησιμοποιεί για να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και την δουλειά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια που μετακομίζει σε νέο σπίτι έχει δείξει πολλές φορές πόσο πολύ αδυναμία έχει στην οικογένειά της και πως φροντίζει πολύ από τον ελεύθερό της χρόνο να τον περνά μαζί με τους δικούς της.

Μάλιστα, μετά την σημερινή της 5/5 εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου πήγε για φαγητό με τον πολυαγαπημένο της αδερφό, τον οποίο και απαθανάτισε, δημοσιεύοντας λίγο αργότερα την εν λόγω φωτογραφία, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ίδια μάλιστα ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους αν μοιάζουν μεταξύ τους.

 Κατερίνα Καινούργιου αδερφός