«Μπορεί να μην έχω τίποτα απ' όλα αυτά...» - Η προσωπική εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για τα γενέθλιά της

Της έκαναν έκπληξη στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μπορεί να μην έχω τίποτα απ' όλα αυτά...» - Η προσωπική εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για τα γενέθλιά της

Η Κατερίνα Καινούργιου, όπως είχε ανακοινώσει λίγες ημέρες πριν, είχε τα γενέθλιά της την 1η ημέρα του Μάη και σήμερα (2/5) οι συνεργάτες της εκπομπής της την υποδέχθηκαν με λουλούδια και μία τεράστια τούρτα για έκπληξη, ενώ τραγούδησαν όλοι μαζί για να της ευχηθούν.

Η παρουσιάστρια ήταν βαθιά συγκινημένη και θέλησε να κάνει έναν προσωπικό απολογισμό. Ανέφερε πως δεν έχει επιτύχει τους στόχους που θα ήθελε μέχρι αυτή τη στιγμή, ωστόσο εστιάζει στα θετικά και είναι πολύ χαρούμενη που στο εργασιακό κομμάτι όλα κυλούν ομαλά, ενώ η υγεία της την κάνει να νιώθει τεράστια ευγνωμοσύνη.

Ο απολογισμός της Κατερίνας Καινούργιου για τα γενέθλιά της

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Θα σας κάνω μια πολύ προσωπική εξομολόγηση. Όταν ήμουν πιο μικρή, φανταζόμουν ότι όταν κοντεύω τα 40 και είμαι 35, 36, 37, θα έχω την οικογένειά μου, τα παιδάκια μου, το σπίτι μου. Επειδή έτσι έχω μεγαλώσει από την οικογένειά μου, τα σκεφτόμουν όλα έτσι. Στα 37 λοιπόν, μπορεί να μην έχω τίποτα από όλα αυτά αλλά για κάποιο λόγο έχουν συμβεί.

Παρ’ όλα αυτά, έχω την υγεία μου, μεγαλώνω καλά, έχω την οικογένειά μου, έχω υπέροχους συνεργάτες και φίλους και μια δουλειά που πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται κι αν κάποια πράγματα δε μας έχουν έρθει τη στιγμή που τα θέλουμε, μπορεί να μας έρθουν μελλοντικά, μπορεί να μην έρθουν και ποτέ. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται», δήλωσε η ίδια.

«Σε σας τα χρωστάω όλα!» - Η τρυφερή ανάρτησή της και οι αμέτρητες ευχές για τα γενέθλιά της

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε από την Παρασκευή στο αγαπημένο της Παρίσι, για να γιορτάσει μαζί με τις κολλητές της τα γενέθλιά της, και μοιράστηκε διάφορες στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και σκέψεις της για τη χρονιά που πέρασε και πλέον μπήκε στα 37!

Το πρωί της Κυριακής, ανήμερα των γενεθλίων της, επέλεξε να αναρτήσει μία φωτογραφία από τον Πύργο του Άιφελ στο Instagram μαζί με ένα μήνυμα και πολλά ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές!

«Είναι η πρώτη μέρα της νέας γενεθλιακής χρονιάς μου…Κάθε “χρόνια πολλά” είναι ένα εφαλτήριο για μια δυναμική εκκίνηση στη νέα μου ζωή.

Η ημέρα των γενεθλίων μου είναι και η προσωπική μου πρωτοχρονιά. Κι όπως όλες οι γιορτές, τα γενέθλιά μας είναι οι άνθρωποί μας. Εκείνοι που μας αγαπούν κι ομορφαίνουν τη ζωή μας. Εκείνοι που μας γεμίζουν με ευχές κι εκείνοι που νοσταλγούμε. Εκείνοι που έστω και καθυστερημένα μας χάρισαν ένα χαμόγελο…Εκείνοι που ξέρουμε ότι ήθελαν να μας ευχηθούν, αλλά δεν τόλμησαν…η κ εκείνοι που δεν είναι πια κοντά μας (παππού μου λείπεις πολύ ….)

Γεννήθηκα λοιπόν σαν σήμερα και βλέπω τη μέρα αυτή κάθε χρόνο, σαν υπενθύμιση για να εκτιμώ το δώρο της ζωής. Είμαι κάθε χρόνο εδώ υγιής, δυνατή και γεμάτη από όρεξη για να ζήσω ακόμη περισσότερα…Μεγαλώνω και μ’ αρέσει. Μ’ αρέσει τόσο, που η ευχή μου στην τούρτα κάθε χρόνο παραμένει η ίδια.

Να μεγαλώνω! (Ίσως κ ν αποκτήσω κ ένα παιδάκι …ποιος ξέρει;)Σας ευχαριστώ για τις αμέτρητες κ υπέροχες ευχές σας …Σας αγαπώ πολύ κ σας χρωστάω πολλά …σε σας τα χρωστάω όλα ! Καλό μήνα σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά.