Η άγνωστη τηλεοπτική πρόταση του Σόμμερ και της Παπαδάκη - «Κάτι συζητάγαμε για παρουσίαση...»

Έχουν σκοπό για δεύτερο παιδάκι;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η άγνωστη τηλεοπτική πρόταση του Σόμμερ και της Παπαδάκη - «Κάτι συζητάγαμε για παρουσίαση...»

Η κάμερα του Breakfast at Star βρέθηκε στα εγκαίνια του ινστιτούτο ομορφιάς του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη οι οποίοι γιόρταζαν το πάρτι αυτό μαζί με τους φίλους τους. Το ζευγάρι που βιώνει την πιο όμορφη περίοδο τη ζωής του μαζί με τον γιο τους, μίλησε μεταξύ άλλων και για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχουν δεχτεί κατά καιρούς.

Η αποκάλυψη το Κώστα Σόμμερ

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το αν έχουν δεχτεί κάποια τηλεοπτική πρόταση ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάτι συζητάγαμε για να ξέρεις κάποια στιγμή για ένα τύπου παρουσίασης πρωινού, μετά όμως έγιναν διάφορες αλλαγές όπως το παιδί...».

Μάλιστα αποκάλυψαν στο αν είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο ερχομού ενός δεύτερου παιδιού!

"Ξύπνησα την επόμενη μέρα και είπα..."

Καλεσμένοι στο Πρωινό βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής (29/10) ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη. Το ζευγάρι βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά, ενώ μίλησαν μεταξύ άλλων, και στο δύσκολο διάστημα που αντιμετώπισαν, όταν η Βαλεντίνη είχε αποβάλει.

«Πήγαμε για μια εξέταση και μας είπε ο γιατρός: Ξέρετε, υπάρχει πρόβλημα. Κι εμείς στην αρχή λέγαμε: Ωραία, εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε, ούτε καν μας περνούσε από το μυαλό. Θυμάμαι τι δυσκολία είχε ο γιατρός να μου μεταφέρει αυτά που ήθελε να μου πει. Όταν το κατάλαβα, εκείνη ακόμα με ρώταγε: Δηλαδή, τι θα κάνουμε; Πάει τελείωσε της λέω. Δηλαδή, μου λέει, πρέπει να κάνω κάποια αγωγή; Ποια αγωγή παιδί μου, πρέπει να το βγάλουμε της είπα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σόμμερ.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ξύπνησα την επόμενη μέρα και είπα τέλος, πάμε παρακάτω», δήλωσε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.