Γελάνε μέχρι και τα μάτια τους - Τρυφερές στιγμές για τον Κώστας Σόμμερ με την σύντροφο και το παιδί του

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γελάνε μέχρι και τα μάτια τους - Τρυφερές στιγμές για τον Κώστας Σόμμερ με την σύντροφο και το παιδί του

Ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφός του Βαλεντίνη Παπαδάκη διανύουν μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους, αφού έχουν αποκτήσει το πρώτο τους παιδάκι και η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει δραματικά, προς το καλύτερο.

Πολλές φορές μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μοιράζονται στιγμές από τις δραστηριότητες και τις βόλτες τους, ακόμη και πιο προσωπικές, όπως είναι ο θηλασμός και το έκαναν ξανά την Δευτέρα 10/5 με ένα story.

Η ανάρτηση του Κώστα Σόμμερ από την βόλτα του με την Βαλεντίνη Παπαδάκη και τον γιο τους

Οι τρεις του βγήκαν μία οικογενειακή βόλτα και ένα φιλικό τους πρόσωπο τους απαθανάτισε την ώρα που ο ηθοποιός έκανε γκριμάτσες, η σύντροφός του χαμογελούσε ξαφνιασμένη και ο μικρός τους γιος δεν είχε αντιληφθεί τι γινόταν και κοιτούσε με περιέργεια κάπου αλλού. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι μία συνηθισμένη φωτογραφία με αγκαλιές και φιλιά, η ευτυχία είναι χαραγμένη στα πρόσωπά του, ενώ μέχρι και τα μάτια τους χαμογελάνε.

Κώστας Σόμμερ

«Είδα στοιχεία στη Βαλεντίνη που δέκα χρόνια πριν δεν θα μπορούσα να τα αναγνωρίσω»

Το μεσημέρι της Τρίτης 30/11 η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του MEGA «Ελένη». Το ερωτευμένο ζευγάρι όπου πρόσφατα έγιναν για πρώτη φορά γονείς μίλησαν για όλους και για όλα.

«Το πότε είναι έτοιμος να κάνει κάποιος ένα παιδί το ξέρει μόνο ο ίδιος. Υπάρχει πότε το νιώθεις και πότε μπορείς εσύ ειδικά σαν άντρας να ανεβάσεις τα ποσοστά επιτυχίας του να κρατήσει αυτό το σπίτι», σημείωσε ο Κώστας Σόμμερ.

«Όσο μεγαλώνεις είσαι πιο ώριμος και ολοκληρωμένος Είδα στοιχεία στη Βαλεντίνη που δέκα χρόνια πριν δεν θα μπορούσα να τα αναγνωρίσω».